„Parduodami sklypai tinkami pramonės, sandėliavimo bei komercinių projektų vystymui. Visi jie yra vietose su gera infrastruktūra ir susisiekimu, daugelis jų perspektyviuose rajonuose – šalia jų įsikūrusios kitos logistikos ir pramonės gamybos įmonės“, – pranešime teigė „Newsec advisers LT“ Tarpininkavimo grupės vadovė Jurgita Šilaikytė.

Brangiausiai balandžio 18 dienos aukcione – už 978,4 tūkst. eurų (be PVM) pradinę kainą – bus parduodamas 12,23 ha ploto sklypas Klaipėdos rajone, čia planuota biodujų ir bioetanolio gamyba. Teritoriją valdo nekilnojamojo turto plėtros bendrovė „Realco“.

Už 699 tūkst. eurų bus siūlomas bendrovei „Bio substratas“ priklausantis apie 9,74 ha ploto pramonės ir sandėliavimo paskirties sklypas Vilniaus rajone, už 499 tūkst. eurų – bendrovės „Kolekta“ 0,95 ha ploto sklypas Kauno Taikos prospekte, už 375,6 tūkst. eurų– 1,255 ha ploto pramonės ir sandėlių paskirties sklypas Šiauliuose, jis priklauso bendrovei „Klas“.

Kitų parduodamų sklypų pradinė kaina nesiekia 200 tūkst. eurų. Iš viso aukcione bus siūloma įsigyti 13 teritorijų, kurių bendras plotas siekia 33,63 ha.

Registrų centro duomenimis, „Realco“, „Bio substratas“, „Kolekta“ ir „Klas“ priklauso „Icor“ akcininkei „Lag&d“.

Šaltinis
Temos
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)