„Jau daug metų rūpinuosi plaukų grožiu ir sveikata. Norėjau sukurti kosmetiką, kurią galėtų naudoti visa šeima. Esu tėtis, man svarbu, ką naudoja mano vaikai. Šio kosmetikos sudėtyje yra organiški ingredientai, todėl ją galima naudoti net kūdikiams. Produktus kuriame vienoje moderniausių Baltijos šalių laboratorijų kartu su mokslininkais“, – pasakoja M. Kodesnikovas.

Kaip rašoma pranešime spaudai, kosmetikos pristatymas vyko Vilniuje, M. Kodesnikovui priklausančiame grožio salone „MY Studio“. Renginio nepraleido ir natūralia kosmetika domėjosi „Instagram“ tinkle žinomos mamos, stiliui neabejingos nuomonės formuotojos, tinklaraštininkės ir garsenybės. Renginį vedė tinklaraštininkė, stilistė Viktorija Šaulytė.

Renginyje apsilankiusi profesionalus modelis Simona Starkutė pasakojo, kad savo plaukais ji itin rūpinasi. Moteris vadovaujasi griežta taisykle – savo plaukus ji patiki tik profesionalams ir namuose eksperimentų nedaro. Kartą per mėnesį S. Starkutė apsilanko grožio salone, kur jai būna atliekama plaukų odą arba plaukus puoselėjanti, gaivinanti procedūra.

„Išsiplovus galvą naudoju priemonę su keratinu, ir visada patepu plaukus aliejumi. Kiekvieną dieną naudoju balzamą. Kartą per savaitę palepinu kauke arba iš vidaus plaukus veikiančia priemone. Kai tik galima, nenaudoju plaukų džiovintuvo, tiesintuvo. Net į renginį atėjau su šiek tiek drėgnais plaukais“, – juokėsi renginio viešnia.

Į kosmetikos pristatymą atvyksi Sofio Gelašvili teigė, kad už plaukų grožį yra dėkinga genams. Tiesa, kaip ir dauguma moterų stengiasi plaukus puoselėti ir palepinti. Sofio stengiasi kuo mažiau deginti plaukus, nenaudoja šampūnų su parabenais, sulfatais ir perka tik ekologišką plaukų kosmetiką. Tiesa, plaukų džiovintuvo ir tiesinimo nepavyksta išvengti. Sofio – viena iš tų, kuri mėgsta išbandyti naujas grožio procedūras ir pati susidaryti nuomonę apie jas.

„Mano plaukai slinko, todėl išbandžiau PRP procedūrą. Plaukai tikrai nustojo slinkti. Išbandžiau tiesinimą keratinu. Plaukai pirmas savaites buvo gražūs, tačiau išsausėjo galai, teko kirpti. Jei norite atsiauginti plaukus, žiūrėkite, kad šampūno sudėtis būtų kuo natūralesne. Taip pat labai gerai yra neplauti plaukų kiekvieną dieną, o daryti tą kas antrą arba kas trečią. Tada plaukai mažiau sausėja ir netrupa“, – pataria Sofio.

„Plaukams neigiamą poveikį gali daryti įvairūs veiksniai – gyvenimo būdas, vartojamas maistas ir net emocinė būklė. Ypatingai plaukams kenkia įvairios cheminės procedūros – dažymas, cheminis sušukavimas, tiesinimas, garbanojimas, laminavimas, plaukų priauginimas. Kadangi nuo visų išorinių veiksmų nepabėgsime, į pagalbą pavargusiems plaukams galite pasitelkti plaukų kaukes. Jei kartu su tinkamu šampūnu naudosite ir tinkamą kaukę, plaukai pamažu atgis – taps glotnūs, žvilgantys ir lengvai sutvarkomi“, – patarimais dalinasi kosmetikos kūrėjas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (41)