„Visą gimimo dieną būsiu užsiėmęs, dainuosiu vienoje akcijoje, paskui važiuosiu į Uteną, kur dalyvausiu parodoj, šeštadienį repetuosiu „Lituanikos“ miuziklui. Tad visą savaitę darbuosiuosi“, – sakė jis.

Gimtadienio nesureikšmina

Vaidas tikina, kad gimimo diena jam nėra labai svarbi, todėl ir labiausiai įsiminusį gimtadienį Vaidui įvardinti sunku.

„Savo gimtadienio nesureikšminu, būtų smagu, jei kas kitas sureikšmintų mano gimtadienį, bet aš pats nesureikšminu. Na, iš tikrųjų, draugai sureikšmina jį, pasveikina mane. Beje, man tiek ir užtenka, man pasako gerą žodį ir aš būnu patenkintas jau, jaučiuosi laimingas“, – sakė dainininkas.

Patinka ir darbuotis, ir atostogauti

Dainininkas sau linkėtų ir toliau būti tokiu užimtu, tačiau nepamiršti atostogų.

„Palinkėčiau sau daugiau įtempto, darbingo, šaunaus laiko, tokio kaip yra dabar, nes dabar labai smagu. Dar palinkėčiau sau atostogų, ketinu važiuoti atostogauti tik dar nesugalvojau kur“, – pasakojo jis.

Nors ir nežino, kur keliaus artimiausiu metu, atlikėjas pasvajoja ir apie vasarą ir kelionę motociklais į Rumuniją kartu su draugais.

„Šiaip metai buvo įdomūs ir įtempti, ateinančiu laiku jie toliau tokie bus, ruošiuosi koncertui ir liepos mėnesį, jo labai laukiu. Faina bus. Iš esmės turiu įvairiausių planų“, – pasakojo jis.

Šiais metais atlikėjas išgyveno ir praradimų, vasaros pabaigoje jis išsiskyrė su savo buvusia mylimąja stiliste Monika Jasionyte.

„Darbas, o ne santykiai man visada buvo pirmoje vietoje ir tiesiai šviesiai galiu pasakyti, kad man atrodo, jog dar nesu jiems pasiruošęs. Turbūt mūsų visuomenėje jau būčiau pavadintas ir senberniu, bet to dar nejaučiu“, – vasarį sakė atlikėjas.

Vaido karjera prasidėjo 2005m. sudalyvavus muzikiniame televizijos realybės šou „Dangus“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (51)