„Nemanau, kad prezidentui dėl to kyla kokių nors problemų, – televizijos NBC laidai „Today“ sakė S. Sanders. – Jis būtų labiau nei patenkintas, jei pasirodytų bet kas iš šios medžiagos, nes jis tiksliai žino, kas buvo ir ko nebuvo, o dabar, tiesą sakant, žino ir likusi Amerikos dalis.“

R. Muelleris nerado įrodymų, kad D. Trumpas ar jo kampanija susimokė su Rusija jo naudai paveikti prezidento rinkimus, bet neišteisino prezidento dėl trukdymo teisingumui.

Vis dėlto generalinis prokuroras Billas Barras padarė išvadą, kad nepakanka įrodymų norint pateikti D. Trumpui kaltinimus trukdžius vykdyti teisingumą.

D. Trumpas, kuris dar prieš R. Muellerio išvadų perdavimą Kongresui sakė, kad jo ataskaita turėtų būti paskelbta, tyrimo baigtį pavadino „galutine ir visiška reabilitacija“, nepaisydamas R. Muellerio įspėjimo dėl trukdymo teisingumui.

Atkartodama D. Trumpą, S. Sanders sakė, jog Amerikos visuomenė žino, kad „nebuvo jokio slapto susimokymo, ji žino, kad nebuvo jokio trukdymo, ir tai yra visiškas ir absoliutus prezidento reabilitavimas“.