Pasirodymo metu graudinosi ne vienas studijos svečias. Ašarų sulaikyti nepavyko ir pačiam Vaidotui Baumilai bei komisijos narei Dovilei Filmanavičiūtei, skelbiama pranešime spaudai.

„Nežinau, ar galėjom pradėti dar jautriau... Labai sujaudinot mane. Jaudintis pradėjau dar užkulisiuose, nes viena ausimi girdėjau repeticiją. Tai – viena gražiausių dainų", - braukdama ašaras sakė projekto komisijos narė.

„Igorį pažįstu kaip labai gilų ir šviesų žmogų, galvoju, ar tikrai taip sunku suprasti, apie ką ši daina. Susigraudinau, nes šiandien prieš akis man pasitaikė straipsnis, kuriame psichologai pasakė faktą, kad Lietuvoje 300.000 žmonių serga depresija. Žiūrėjau į jus, klausiausi ir pagalvojau, kaip gerai būtų turėti tokį mažą baltą angelą kiekvienam tų žmonių", - jautriai kalbėjo D. Filmanavičiūtė.

Įspūdingas pasirodymas abejingo nepaliko ir Stanislavo Stavickio-Stano. „Žiūrėdamas į Vaidą mąsčiau, ar to reikėjo – tos vaidybos, kai nuleidai galvą. Tuomet pakėlei akis ir tapo aišku, kad tu nevaidini", - pastebėjo komisijos narys.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (22)