Praeitą savaitę su sūnumis, šešerių ir dvylikos, užėjome į prekybos centre esantį moterų tualetą. Pasijutome kaip raupsuotieji: į mus susmigo trijų ten buvusių moterų žudantys žvilgsniai. Nekreipdami dėmesio, atlikome savo reikalus. Jaunėlis ėmė tampyti, kad greičiau eitume, bet aš dar turėjau nusiplauti rankas. Tada ir įvyko konfliktas.

Priėjo viena iš tų moterų ir pasakė, kad čia moterų tualetas ir vaikinams ne vieta. Aš sutikau, kad ne vieta, ir paklausiau, kodėl ji lenda prie manęs ir mano vaikų? Tegu sako tai tokiems vaikinams. Tada aš net apstulbau, ji kreipėsi į mano vyresnėlį (12 m.), atseit, ar tau ne gėda eiti su mama į tualetą, kai yra vyrų. Tada jau nesivaldydama pasakiau, ką apie ją galvoju.

Trumpai tariant, moterys, kurios turėtų būti pačios supratingiausios, elgiasi kaip laukinės. Niekada nesu leidusi savo berniukų (12 m.!!!) į vyrų tualetus, nes ne paslaptis, kokia ten publika renkasi. Paprastai naudojamės neįgaliųjų, ten niekada nekyla problemų, bet ne visur yra. Todėl ateičiai prašau supratingumo.

DELFI už šio rašinio turinį neatsako, nes tai yra subjektyvi skaitytojo nuomonė!

Norite išsakyti savo nuomonę? Rašykite el. p. pilieciai@delfi. lt arba spauskite apačioje.