7 savaičių Layla vieniša klaidžiojo Teksaso keliuose, kuomet ją surado Bomonto gyvūnų prieglauda. Iš pradžių ji buvo silpna ir susijaudinusi, tačiau vos tik atvykusi į prieglaudą nustebino jos darbuotojus. Kai Rachel Barron priėjo prie kalytės narvo ir pakalbino mažylę, jos veide pasirodė šypsnis.

„Pradėjau meiliai kalbinti kalytę - jai tai labai patiko. Ji pradėjo vizginti savo uodegą ir štai - ta garsi šypsena. Tą akimirką griebiau savo telefoną ir nufilmavau. Tai buvo pernelyg miela, kad nebūtų pasidalinta“, – „The Dodo" sakė R. Barron.

Pasak moters, rodos, Layla žinojo, kad pateko į geras rankas – žavinga kalytės išraiška netrukus užkariavo žmonių širdis visame pasaulyje.

Nereikėjo ilgai laukti, kol užplūdo prašymai priglausti kalytę. Laimei, prieglaudoje greitai pasirodė vietinė šeima, sužavėta internete pamatytos šypsenos.

Nicole Toney ir jos vyras jau augina tris šunis iš prieglaudos ir dvi kates, tačiau suprato, kad kalytė taptų puikia šeimos nare. Ir jie buvo visiškai teisūs.

„Iš pradžių ji buvo nedrąsi, tačiau buvo matyti, kokia ji draugiška ir laiminga“, – „The Dodo“ sakė N. Toney.

Nieko keisto, kad kalytė greitai priprato prie naujos šeimos, o šiems buvo leista pasiimti ją namo. Atrodo, lyg kalytei buvo lemta čia patekti: ji kaipmat pradėjo žaisti ir lakstyti su kitais šunimis.

„Kalytė Lady norėjo būti šalia Laylos. Prieš patekdama į prieglaudą, Lady buvo atsivedusi šuniukų, todėl ji visiškai atsidavė mažylei“, – sakė N. Toney.

Daugiau rasite čia.