L. Vaikulė nelinkusi persivalgyti, taip pat nejaučia silpnybės saldumynams. Moteris apskritai valgo labai mažai. Ji yra vienas iš nedaugelio žmonių, visiškai kontroliuojančių savo mitybos įpročius.

„Galiu gyventi praktiškai be maisto“, – šypsosi Laima.

Mėsą moteris valgo labai retai. Ji prisipažįsta mylinti gyvūnus, todėl negalinti jų valgyti. Dainininkė ypač dievina šunis, išgyvena dėl ruonių ir apskritai yra beribės atjautos gamtai ir gyvūnams pavyzdys.

Gerbėjai nuolat prašo L. Vaikulės atskleisti tvirtos valios ir amžinos jaunystės paslaptį, todėl ji kartais rekomenduoja populiarią devynių dienų iškrovos dietą.

Dieta labai paprasta. Tris dienas reikia valgyti tik ryžius, kitas tris – tik virtą vištieną, o likusias tris – obuolius.

Paklausta, kaip vegetarės valgiaraštyje atsidūrė vištiena, L. Vaikulė paaiškina, kad šią dietą ji rekomenduoja visavalgiams, kurių visuomenėje yra dauguma. Pati dainininkė vištienos nevalgo.

L. Vaikulė teigia dėl savo išvaizdos esanti dėkinga ir genams. Tačiau ji tuoj pat priduria, kad be galo svarbu gyventi sveikai.

„Kiek jūs sau leidžiate iki tam tikro amžiaus, taip ir atrodysite. Jei būčiau buvusi vakarėlių lūtė – kažin, kaip dabar atrodyčiau“.

Vaikulės dietos pliusai ir minusai

Didžiausias šios dietos pliusas, kad nemažai svorio galima netekti per gana trumpą laiką, todėl ji tinka toms, kurios sužinojo, kad po kelių savaičių laukia geriausios draugės vestuvės. Be to, lyginant su kitomis vieno produkto dietomis Laimos Vaikulės dieta yra lankstesnė, nes valgyti tris produktus gerokai paprasčiau nei devynias dienas krimsti tą patį maistą.

Kita vertus, ši dieta turi ir minusų. Vienas pagrindinių – jei nustojus laikytis dietos grįšite prie senų valgymo įpročių, net nepastebėsite, kaip numesti kilogramai sugrįš.

Kadangi laikantis šios dietos negaunate pakankamai maistingųjų medžiagų, rekomenduojama papildomai vartoti vitaminų ir mineralų, kad organizmas nenusilptų. Beje, mitybos specialistai nerekomenduoja šios dietos laikytis nėščioms, krūtimi kūdikį maitinančioms moterims. Taip pat sergant vidaus organų ligomis ar neseniai persirgus virusine, infekcine liga. Taigi atminkite, norėdamos išlaikyti dailias formas, kurių gali padėti pasiekti Laimos Vaikulės 9 dienų dieta, teks iš esmės keisti savo valgymo įpročius – atsisakyti nesveiko, greito maisto, vengti persivalgymo. Fizinis krūvis (sporto salė, pasivaikščiojimas ar bėgiojimas) taip pat puikiai tiks.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (33)