Kaip rašoma pranešime spaudai, naujo bendrovės biuro atidarymas Vilniuje - ambicingos augimo strategijos dalis. Lietuvos 30 darbuotojų komanda prisijungs prie bendrovės produktų kūrimo ir inžinerijos padalinio.

Lietuvos komanda dirbs visose su rinkos platformomis susijusiose veiklos srityse, įskaitant apdovanojimus pelniusią programėlę klientams, specialistams skirtą verslo programinę įrangą, įmonių siūlymus ir duomenų mokslo projektus.

2014 m. startuolį „Urban“ įsteigė Jackas Tangas ir Giles Williamsas, siekdami užtikrinti lengvai prieinamas ir įperkamas sveikatingumo paslaugas. Nuo to laiko „Urban“ suteikė daugiau kaip 300 000 skirtingų sveikatingumo paslaugų Londone, Paryžiuje, Mančesteryje ir Birmingeme.

Pagal pranešimą, iki praėjusių metų startuolis veikė kaip mobilioji programėlė, kuri sujungdavo žmones ir įmones su masažo terapeutais, tačiau praėjusiais metais „Urban“ išplėtė savo veiklą, išskirdama tris veiklos kryptis: fizinės savijautos, grožio ir sveikatingumo. Išplėstas paslaugų asortimentas šiuo metu apima masažo, veido, nagų ir osteopatijos procedūras, kurios atliekamos klientų pasirinktu laiku pasirinktoje vietoje.

Skatindama plėtrą bendrovė investuoja į techninį programėlės ir produktų vystymą.

„Mūsų naujasis biuras Vilniuje padės vystyti siūlomas paslaugas. Lietuvos komanda dirbs visose su rinkos platformomis susijusiose veiklos srityse, įskaitant apdovanojimus pelniusią programėlę klientams, specialistams skirtą verslo programinę įrangą, įmonių siūlymus ir duomenų mokslo projektus“, - sakė „Urban“ vienas iš įkūrėjų Gilesas Williamsas.

Pasak jo, „Urban“ apsisprendimą įsteigti biurą Vilniuje lėmė itin gera kūrimo ir inžinerijos talentų reputacija. Be to, Europos centre esanti Lietuva yra patraukli strateginė vieta, o Lietuvos visuomenė - kultūriškai artima rinkoms, kuriose „Urban“ teikia paslaugas.

Savo naujojo biuro atidarymo proga „Urban“ planuoja surengti programavimo renginį informacinių technologijų specialistams ir entuziastams, kurio laimėtojams bus įteikti penki 1 000 eurų vertės prizai. Hakatonas vyks Vilniuje gegužės 4-5 dienomis.

Šaltinis
Temos
Be raštiško ELTA sutikimo šios naujienos tekstą kopijuoti draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)