Apie fizinius 51-ų metų vyro pokyčius labai aiškiai byloja „Instagram“ puslapyje skelbiamos nuotraukos. Sprendžiant iš jų, vos per kelis metus G. Vacchi pavyko užsiauginti daugiau raumenų, atsikratyti galybės raukšlių ir užsiželdinti tankesnius plaukus, rašoma vyrams skirtoje interneto svetainėje „D‘Marge“.

Žvelgiant į nuotraukas, galvoje sukirba klausimas, ar gali būti, kad šis stilingas vyrukas visgi atrado jaunystės eliksyrą. Atsakymas – ne visiškai.

Kaip yra užsiminęs pats milijonierius, be vitaminų injekcijų, niekam daugiau kol kas nesiryžta.

„Aš, žinoma, kovoju su senėjimu, bet tai dvejopai pasireiškiantis procesas. Su fizinėmis pasekmėmis galima kovoti sveikai maitinantis ir treniruojantis“, – pridūrė jis.

Taip teigdamas G. Vacchi yra teisus, tačiau kaip jam pavyko užsiauginti tankesnius plaukus, taip ir liko paslaptis. Šį klausimą pamėgino panagrinėti plaukų persodinimo ekspertas Jamesas Nadinas iš „Crown Clinic“ padalinio Sidnėjuje.

Ekspertas pateikė savo įžvalgas

„Nuotraukoje, kurioje yra įsiamžinęs su plaukais, jis atrodo puikiai, – sako J. Nadinas. – Tiesą sakant, tai tikrai gali būti geras plaukų persodinimo operacijos rezultatas. Kokybiškai persodinti plaukai atrodo labai natūraliai, fantastiškai. Tačiau ne ką prasčiau gali atrodyti ir pridėtiniai plaukai – kartais sunku įtarti, kad ant galvos perukas.“

Šiaip ar taip, J. Nadinas sutinka, kad, sprendžiant iš senesnės, 2008 metais darytos nuotraukos, kurioje G. Vacchi atrodo natūraliau, milijonierius galėtų būti kuo puikiausias kandidatas plaukų persodinimo procedūrai.

„Jo plaukai atrodo kiek banguoti, taigi, didesnės apimties, todėl procedūra veikiausiai pasiteisino“, – sako J. Nadinas.

Būtent plaukų apimtis leidžia tikėtis, kad kiekvienas įsodintas plaukas atliks jam skirtą misiją. Siekiant kuo geresnio rezultato, plaukus iš užpakalinės skalpo dalies reikia persodinti į priekinę, taigi, pirmiausia, specialistas turi nuspręsti, ar pavyks panaudoti natūralius paciento plaukus – ar jie pakankamai geri.

„Mąstant apie plaukų persodinimą, pacientai tuo ir ypatingi. Tinkamais kandidatais laikomi ne visi. Jei pacientas nėra tinkamiausias, tenka pranešti jam apie realius lūkesčius, nes rezultatas tenkina tik tada, kai gaunama, ko tikimasi“, – sako J. Nadinas.

Patarimai svajojantiems apie persodinimą

Štai ką privalote žinoti, jei svajojate susigrąžinti prarastus plaukų folikulus.

Kiekvienas pro J. Nadino kabineto duris žengiantis vyras tikisi išeiti besipuikuodamas vešlesniais plaukais – kitaip nė būti negali.

„Daugeliu atvejų pageidaujama pažeminti plaukų augimo liniją, tačiau tokios minties geriau atsisakyti, nes su metais šis sprendimas gali nuvilti“, – aiškina specialistas.

„Apskritai žmonės yra linkę turėti didesnius lūkesčius, todėl jiems būtina paaiškinti, ko iš tiesų gali tikėtis. Čia toks žaidimas, kai iš vienur paimi ir kitur padedi. Plaukai iš vienos vietos persodinami į kitą – kitaip negali būti“, – sako jis.

Atgauti buvusias garbanas svajojantys vyrai turėtų suvokti, kad persodinti plaukus galima ne kiekvienam.

„Jei bet kuriuo atveju norima, kad ant galvos būtų plaukų, tenka rinktis peruką“, – sako J. Nadinas.

„Pridėtiniai plaukai gelbsti Johną Travoltą. Juos tikrai galėjo pasirinkti ir G. Vacchi. Jei jie kokybiški, nieko nė neįtarsite“, – tikina specialistas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (166)