Į projektą „Laiminga mama – laiminga šeima“ patekusi Rima džiaugiasi, kad būtent šios bendruomenės dėka jai bus atlikta išsvajotoji operacija. „Echoskopija jau atlikta, klinikoje laukia kraujo tyrimai ir operacija“, – DELFI savo artimiausius planus pasakoja pašnekovė.

„Mane pasirinko todėl, kad viskas, ko pasiekiau, buvo be jokių skrandžio mažinimų, o tik stiprios valios ir itin sunkaus darbo dėka“, – priduria ji.

Nors naujiena Rimai ir jos šeimai kelia džiaugsmą, moteris išdavė, kad jos skruostais nuriedėjo ne viena ašara. „Bijau be galo“, – prisipažįsta Vido Antonovo žmona.

„Visa šeima yra laiminga. Jau paskutines tris savaites važinėjau treniruotis iš savo namų – 60 kilometrų į vieną pusę. Kadangi ateitį sieju tik su sportu, tai į treniruotes važinėsiu iš savo namų. Esu fiziškai sustiprėjusi ir nebebus sunku“, – sako penkių vaikų mama.

Apie jaudinantį gyvenimo žingsnį Rima prabilo ir savo socialiniame tinkle „Facebook“, kur pasidalino pora atvirų savo nuotraukų. Vienoje iš jų moteris pozuoja iki pokyčių, kitoje – jau atsikračiusi kelių dešimčių kilogramų.

Rima Antonovienė

„Fat girl & skinny girl (liet. stambi ir liekna mergina)“, – savo viešą įrašą pradėjo ji.

„Jūs, Rima, esate tinkama kandidatė odos pertekliaus šalinimo operacijai“, – tokie superiniai žodžiai nuskambėjo iš Sveikatos ir plastinės rekonstrukcijos Gerb. dr. Vikšraičio klinikos plastikos chirurgo Ernest Zachrevskij lūpų. Taip, superiniai, bet kartu ir bauginantys... Nurieda išdavikė ašara mano skruostu, bet negaliu išsiduoti, juk aš stipri moteris. Stiprūs žmonės negali verkti“, – sako 40-metė Rima.

„Nueiti trys ilgo ir labai sunkaus kelio etapai, kuriuos ėjau ne viena. Turėjau puikią palaikymo ir padėjėjų komandą. Pirmiausi ir svarbiausi jos nariai – mano šeima. Vyras – širdukas ir mano žmogus Vidas Zenonas Antonovas, vaikučiai – Kotryna, Ana Marija, Zenonas, Karolina, Aleksandras ir mažoji Europytė“, – artimiesiems dėkojo moteris ir pridūrė, kad skolinga jaučiasi esanti ir visam sporto klubo personalui.

Su DELFI bendraudama Rima taip pat norėjo pasidžiaugti pasikeitusiais savo kūno analizės rezultatais.

„Pradžioje (nuotrauka kairėje) pusę mano kūno masės sudarė riebalai. O naujausia analizė (nuotrauka dešinėje) rodo mano pasiekimus su antsvoriu – dėl atsiradusių raumenų liko tik 25% riebalų. Tai rodo, kad esu sportiška“, – džiūgauja operacijai besiruošianti Rima.

Rimos Antonovienės pokyčiai
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (271)