Daugelis supermodelio gerbėjų yra pratę Naomi matyti su ilgais, žvilgančiais ir tamsiais plaukais – tai tapo tarsi skiriamuoju žinomos moters išvaizdos ženklu, tačiau ne dažnas žino, kad ši garsenybė kasdien nešioja peruką arba pridėtinius plaukus.

Žinoma, nuolat šią žvaigždę medžiojantys paparaciai jau yra užfiksavę Naomi be peruko, tačiau nuotrauka, kurioje supermodelis pozuoja asmenukei savo noru ir ją viešina yra pirmoji.

48-erių metų modelis savo nuotrauką komentavo trumpai: „Apsinuoginkime. Atlikta Kenijoje“.

2017-aisiais metais šaltiniui „Evening Standard“ N. Campbell prisipažino, kad jos natūralūs plaukai yra stipriai pažeisti jau ilgus metus dėl plaukų priauginimo procedūrų.

„Šiuo metu aš žymiai labiau rūpinuosi savo plaukais, nes aš juos visus praradau“, – teigė ji ir pridūrė, kad nesigėdija pripažinti dėvinti peruką.

„Visi pasaulyje dėvi perukus. Tai jau nieko nebestebina. Darau tai, ką noriu arba tai, ko reikalauja darbas“, – prieš porą metų sakė modelis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (30)