Avinas (kovo 21 – balandžio 19 )

Suprasite, kad šalia – ne jūsų žmogus, kai pajusite, kad tas žmogus jus riboja ir sulaiko vietoje to, kad eitų su jumis koja kojon. Galbūt tas žmogus linkęs visą dieną voliotis ant sofos ir žiūrėti serialus vietoje to, kad eitų į pasaulį ieškoti nuotykių, arba tiesiog išeitų su jumis pasivaikščioti į parką. O jei jūs kažką norite daryti savarankiškai, tas žmogus pavyduliauja ir nerimauja. Tokie santykiai jums neteikia jokio džiaugsmo.

Jautis (balandžio 20 – gegužės 21)

Suprasite, kad esate ne su tuo žmogumi, kai jus apims nepasitikėjimo ir pavydo jausmas – arba dėl to, kad partneris (-ė) nenori arba nesugeba jūsų įtikinti, kad nėra jokio pagrindo pavyduliauti, arba todėl, kad jūsų santykiai nestabilūs, o intuicija juk niekada jūsų neapgauna. Jūsų išrinktasis (-oji) nuolat žaidžia su jūsų pasitikėjimu, o jūs nuolat nerimaujate dėl to , su kuo jis (ji) susirašinėja, kodėl jūs nejaučiate su juo (ja) emocinio ryšio, ir kodėl negalite rasti bendros kalbos. Trumpai tariant, jei nuolat jaučiatės nereikalinga (-as) ir nemylima (-as), reiškia, šalia jūsų ne tas žmogus.

Dvyniai (gegužės 22 – birželio 21)

Suprasite, kad esate ne su tuo žmogumi, kai pajusite, kad šalia jo prisiimate svetimą vaidmenį. Negalite atsipalaiduoti, būti savimi, jaučiatės taip, lyg būtumėte priversta (-as) elgtis kitaip, nei jums būdinga. Būdama (-s) šalia partnerio (-ės) nuolat jaučiate spaudimą ir gesinate savo aktyvumą, gyvumą ir optimizmą, negalite jaustis laisvai. Padarykite sau paslaugą ir nutraukite tokius santykius. Jums reikia partnerio (-ės), su kuriuo (-ia) galėsite būti atvira (-s) ir nuoširdi (-us).

Vėžys (birželio 22 – liepos 22)

Suprasite, kad susitikinėjate ne su tuo žmogumi, kai pajusite, kad jums reikia aiškinti savo jausmus arba atsiprašinėti už juos. Vietoj to, kad atvirai pasikalbėtumėte su juo (ja) apie savo nerimą, rūpesčius ir santykius, jūs dažniausiai užsidarote savyje ir nesidalinate savo mintimis. Geruose santykiuose partneriai jaučia, lyg išrinktasis (-oji) juos supranta geriau nei kas kitas, o jūs jaučiatės vieniša (-s) ir izoliuota (-s).

Liūtas (liepos 23 – rugpjūčio 22)

Jūs susivoksite, kad esate ne su tuo žmogumi, kai pajusite, kad jis (ji) jus išsekina, o ne pakrauna. Jūs esate kūrybinga, darbšti ir entuziastinga asmenybė, todėl jums labai svarbu santykis, kuriame gaunate palaikymą, paskatinimą ir padrąsinimą. O darbartinis (-ė) partneris (-ė) verčia jus rodyti savo nemaloniąją pusę, leisdamas (-a) krėsti ką tik užsimanote vietoje to, kad mestų jums iššūkį ir paskatintų siekti kilnių tikslų.

Mergelė (rugpjūčio 23 – rugsėjo 22)

Suprasite, kad esate ne su tuo žmogumi, kai santykiai jums ims kelti nuolatinį nerimą ir stresą. Jums geriausias ryšys – tas, kuriame nėra apsimetinėjimo ir žaidimų, kai jūs nieko neslepiate vienas nuo kito ir jaučiatės rami (-us) ir atsipalaidavusi (-ęs). Tačiau dabartinis (-ė) partneris (-ė) verčia jus nervintis, nepasitikėti bendra ateitimi ir analizuoti kiekvieną smulkmeną.

Svarstyklės (rugsėjo 23 – spalio 22)

Jūs suprasite, kad esate ne su tuo žmogumi, kai pajusite, kad jums reikia skirti per daug jėgų ir pastangų, kad tik jis (ji) jaustųsi komfortiškai. Vietoj to, kad būtumėte su žmogumi, kuris žengtų su jumis koja kojon, jūs liekate su partneriu (-e), kuris (-i) pavyduliauja jūsų dėmesio draugams ir reikalauja per daug jūsų laiko.

Skorpionas (spalio 23 – lapkričio 22)

Jūs suprasite, kad liekate su netinkamu žmogumi, kai pastebėsite, jog vis labiau panyrate į save, neprisiimate jokių įsipareigojimų, ir nesijaučiate pakankamai jaukiai, kad galėtumėte dalintis savo rūpesčiais, paslaptimis ir abejonėmis. Taip pat nejaučiate partnerio (-ės) paramos išsigryninant ir siekiant savo tikslų, tad jaučiatės vieniša (-s).

Šaulys (lapkričio 23 – gruodžio 21)

Jūs suprasite, kad esate ne su tuo žmogumi, kai jus ims slėgti jo (jos) pesimizmas, negatyvumas ir įsikibimas į jus. Vietoje to, kad šalia išrinktojo (-osios) atsipalaiduotumėte ir būtumėte savimi, jūs jaučiate, kad jums reikia sukaupti visą savo optimizmą ir pozityvumą, kad palaikytumėte jo (jos) nuotaiką. Susitikimai su partneriu (-e) jūsų nedžiugina, jūs susitinkate su juo (ja) tik iš pareigos.

Ožiaragis (gruodžio 22 – sausio 20)

Jūs suprasite, kad esate su ne tuo žmogumi, kai pastebėsite, kad jis (ji) neteisingai supranta kiekvieną jūsų žodį ar veiksmą. Jis (ji) neteisingai supranta jūsų humorą, ir jums nuolat reikia aiškintis, kad juokaujate. Jūs taip pat jaučiate, kad į santykius investuojate visas pastangas, rūpindamiesi, kad tik jie testųsi. Vietoje to, kad būtumėte su partneriu (-e), kuris (-i) jus supranta iš pusės žodžio, jūs esate su žmogumi, kuris siurbia iš jūsų paskutines jėgas.

Vandenis (sausio 21 – vasario 18)

Jūs suprasite, kad šalia – ne tas žmogus, kai ne vieną ir ne du kartus nepavyks su juo (ja) pasikalbėti apie gilius ir emocinius dalykus. Kai imsite jausti, kad darosi sunku išreikšti emocijas, nes įpratote būti atsiskyrusi (-ęs) ir uždara (-s). Tokie santykiai jums tarsi įkūnytas košmaras, nes negalite atsiverti ir būti savimi.

Žuvys (vasario 19 – kovo 20)

Suprasite, kad esate ne su tuo žmogumi, pastebėję, kad su juo (ja) jaučiatės vangi (-us), pasimetusi (-ęs) ir izoliuota (-s). Jūsų vaizduotė labai laki, galvoje verda begalė įdomiausių idėjų, bet jūsų santykiai su partneriu (-e) virto nemalonia, monotoniška ir letargiška rutina. Jūs nejaučiate, kad jūsų partneris (-ė) – tas (ta), kuris (-i) skatina jus augti ir kartu auga pats (-i), jūs jaučiate, kad kuo toliau, tuo labiau susivaržote, prarandate savo tapatybę ir nuklystate iš savo kelio.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)