Daugeliui klubų liko sužaisti po aštuonerias rungtynes. Šį savaitgalį žais dvi pirmajame šešete esančios ekipos. „Liverpool“ sekmadienį svečiuose išmėgins jėgas su Londono „Fulham“, o šio miesto „Chelsea“ tą pačią dieną išvykoje galynėsis su Liverpulio „Everton“.

„Liverpool“ futbolininkai į Londoną atvyks būdami puikios nuotaikos. Jie trečiadienį Čempionų lygos rungtynėse Miunchene 3:1 nukovė Vokietijos milžiną „Bayern“ ir pateko į ketvirtfinalį.

Anglijos pirmenybėse Liverpulio ekipa žengia antra. Ji vienu tašku atsilieka nuo „Manchester City“. Tiesa, pastaruoju metu Jurgeno Kloppo auklėtiniai „Premier“ lygoje stringa. Jie iš paskutinių septynerių rungtynių laimėjo tik trejas – ketverias baigė lygiosiomis. „Liverpool“ iš 30 dvikovų šios šalies čempionate pralaimėjo vos vieną.

Tuo tarpu „Fulham“ toliau trinasi turnyro lentelės apačioje. Šis klubas užima priešpaskutinę, 19-tą vietą ir turi tik teorinių šansų išlikti elitinėje lygoje.

„Fulham“ nuo 17-osios pozicijos, kuri dar leistų pasilikti „Premier“ lygoje ir kurioje rikiuojasi „Burnley“, atsilieka net 13 taškų. Londono ekipa dabar patyrė nesėkmes šešiose dvikovose iš eilės.

Pirmajame rate Liverpulio futbolininkai namie „Fulham“ nugalėjo 2:0. Šią komandą „Liverpool“ įveikė penkiuose „Premier“ lygos mačuose iš eilės.

Liverpulio ekipa „Premier“ lygoje praleido mažiausiai įvarčių – 17, o „Fulham“ daugiausia – net 68.

Iš stipresnių varžovų „Liverpool“ šiame čempionate dar teks namie kovoti su Londono „Tottenham Hotspur“ ir „Chelsea“. „Manchester City“ futbolininkams reikės savo aikštėje grumtis su „Tottenham Hotspur“, svečiuose su „Manchester United“. „Miestiečiai“ šį savaitgalį nerungtyniaus.

„Chelsea“ į čempionų titulą iš esmės nebepretenduoja, bet kaunasi dėl vietos tarp keturių pajėgiausiųjų. „Aristokratai“ per 29 rungtynes surinko 57 taškus ir yra šešti. „Tottenham Hotspur“ sukaupė keturiais taškais daugiau, Londono „Arsenal“ – trimis, o „Manchester United“ – vienu. Tiesa, visos šios trys komandos žaidė vienu maču daugiau už „Chelsea“.

„Aristokratai“ pirmojo rato dvikovoje namie nesugebėjo palaužti „Everton“ – 0:0. Pastarasis klubas per 30 turų sukaupė 37 taškus, užima 11-tą vietą.

Vaizdo transliacijų internetu platforma tvplaypremium.lt ir „TVPlay Sports“ kanalas šį savaitgalį parodys trejas „Premier“ lygos rungtynes.

Transliacijų tvarkaraštis:

kovo 16 d.

16.50 val. „West Ham United“ – „Huddersfield Town“;

kovo 17 d.

16.05 val. „Fulham“ – „Liverpool“,

18.20 val. „Everton“ – „Chelsea“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)