Filme sportininkai prisimena savo pirmas treniruotes, dalinasi savo stipriosiomis savybėmis, kuriomis išsiskiria iš kitų, išduoda, su kokiais sunkumais jiems tenka susidurti karatė kelyje bei kas juos motyvuoja siekti aukštumų ir nepasiduoti iššūkiams.

Pavyzdžiui, 2016 metų Europos absoliučios svorio kategorijos čempionas, 2018 metų Europos sunkaus svorio kategorijos čempionas, pasaulio taurės prizininkas Eventas Gužauskas filme linki jaunųjų sportininkų tėvams visada motyvuoti vaikus siekti aukštumų ir skatinti niekada nepasiduoti. O 2018 metų Europos čempionė, geriausia kovotoja pripažinta Skaistė Venckutė įvardina, ką jai reiškia atstovauti Lietuvai Europos čempionate ir jauniesiems kolegoms linki dirbti ir stengtis taip, kad vieną dieną jų parašas taptų autografu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)