„Buvo sunku stebėti viską iš šalies. Noriu grąžinti „Real“ ten, kur jam ir priklauso būti. Perkroviau savo baterijas ir esu pasiruošęs treniruoti šį didingą klubą vėl“, – per pristatymą pareiškė Z. Zidane'as.

46-erių metų prancūzas prie „Real“ vairo pakeis Santiago Solari, kurio vadovaujama komanda šiemet pralaimėjo viską, ką galėjo: „Real“ jau aštuntfinalyje 3:5 (2:1, 1:4) iškrito iš UEFA Čempionų lygos, pusfinalyje baigė savo pasirodymą „Copa del Rey“ turnyre, o Ispanijos „La Liga“ čempionate šiuo metu žengia tik trečias ir net 12 taškų atsilieka nuo lyderės „Barcelonos“.

Pastarųjų trejų metų UEFA Čempionų lygos nugalėtojas „Real“ prieš pat šį sezoną išsiskyrė ir su savo ryškiausia žvaigždė Cristiano Ronaldo, ir su Z. Zidane'u, tačiau pastarasis praėjus vos 10 mėnesių nuo skyrybų grįžta į „Santiago Bernabeu“.

Su Zizou pasirašyta trejų metų sutartis, galiosianti iki 2022 metų vasaros.

Per 10 mėnesių, kuriuos Zizou praleido be didžiojo futbolo, „Real“ treniruoti bandė ir Julenas Lopetegui, ir S. Solari, bet nė vienam iš jų nepavyko pateisinti nei klubo gerbėjų, nei prezidento Florentino Perezo lūkesčių.

Tuo metu vadovaujant Zinedine'ui „Real“ futbolininkai nuo 2016 iki 2018-tųjų laimėjo net devynis titulus: Ispanijos čempionatą, šalies Supertaurę, po du sykius UEFA Supertaurę ir pasaulio klubų čempionatą bei net tris kartus UEFA Čempionų lygą.

Z. Zidane'as yra užsiminęs, kad išvykus C. Ronaldo „Real“ gretose norėtų matyti tokius žaidėjus kaip Edenas Hazardas ir Christianas Eriksenas. Madride gali atsidurti ir Neymaras ar Kylianas Mbappe.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (48)