Socialiniuose tinkluose net buvo sugalvota speciali grotažymė #FakeMelania, kuria žymimos nuotraukos ir vaizdo įrašai, kurie kelia įtarimų.

Pirmąkart ši sąmokslo teorija pasklido dar 2017-aisiais, dabar šis klausimas vėl kelia aistringas diskusijas. Žmonėms įtarimų sukėlė penktadienio 72-jų D. Trumpo vizitas į Alabamą, kur buvo pagerbiamos 23 aukos, žuvusios tornado metu.

M. Trump atstovė kol kas neatsakė į žurnalistų klausimus šia tema.

Viskas prasidėjo tviteryje, vienam vartotojui suabejojus, ar per Žinias rodomame vaizdo įraše šalia prezidento tikrai stovi pirmoji dama.

Vėliau buvo pasirodę dar keletas įtartinų nuotraukų, kur suabejota M. Trump išvaizda.

Dabar internautams vėl pasirodė įtartina, kad Alabamoje su D. Trumpu pasirodžiusi moteris gerokai savo išvaizda skiriasi nuo Melanios.

Vėliau, pasirodžius filmuotiems vaizdams, kai pirmoji JAV pora parskridę iš Alabamos išlipa iš lėktuvo ir vėl sukėlė įtarimų. Įvertinkite patys, ar tai ta pati Melania ar vis tik jos antrininkė?

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (38)