Šį vakarą sostinėje kovoja „Žalgirio“ ir „Ryto“ komandos, tačiau garsus krepšininkas turi svarią priežastį nebūti arenoje. Savo komandą R. Javtokas palaiko kartu su naujagimiu ant rankų, rašoma oficialioje krepšinio klubo „Instagram“ paskyroje.

DELFI susisiekti su R. Javtoku kol kas nepavyko.

DELFI primena, kad 2016-aisiais metais pora susilaukė trečiojo vaiko. Pora aukso žiedus sumainė 2005 metais.

Dar gerokai prieš vestuves Vilma ir Robertas sakė, kad jos bus kaip pasaka. Jaunavedžiams siūtus puošnius apdarus pora pasiliko kaip atminimą.

„Gal juos dar kur nors panaudosime? Pavyzdžiui, eisime į kaukių „balių". Tiesa, su Robertu kalbėjome, kad jais pasipuošime per savo auksines vestuves. Mano tėtis per sidabrines vestuves apsivilko „šliūbinį" kostiumą. Tik mama neišsaugojo vestuvinės suknelės", – yra kalbėjusi Vilma.

Robertas Javtokas ne iš tų krepšininkų, kurie mėgsta atvirauti apie savo gyvenimą. Prieš kelis metus DELFI publikuotame interviu sportininkas kiek daugiau papasakojo apie šeimą ir teigė, kad artimieji ir jų dovanos jam yra pačios svarbiausios.

Robertas Javtokas, Vilma Javtokienė
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (196)