Jurgeno Kloppo auklėtiniai namuose 4:2 nugalėjo „Burnley“ futbolininkus ir neleido „Premier“ lygoje pirmaujantiems „Manchester City“ futbolininkams atitrūkti.

Po 30 turų Mančesterio klubas turi 74 taškus, o Liverpulio – 73.

Pirmieji „Anfield Road“ stadione jau 6-ąją minutę pasižymėjo svečiai – po kampinio kilusiu sąmyšiu baudos aikštelėje pasinaudojo Ashley Westwoodas.

Teisėjas nepastebėjo, jog „Liverpool“ vartininką Alissoną Beckerį apsupę „Burnley“ žaidėjai pažeidė prieš jį taisykles ir ne tik neužfiksavo prieš brazilą pražangos, bet dar ir skyrė geltoną kortelę už emocijas jam pačiam.

Šios situacijos nepalaužti šeimininkai atsitiesė greitai. Jau 19-ąją minutę rezultatą lygino varžovų vartininko klaida pasinaudojęs Roberto Firmino, o dar po 10 minučių rezultatą persvėrė Sadio Mane.

67-ąją minutę R. Firmino pelnė antrąjį savo įvartį, o po Johanno Gudmonssono įvarčio per pridėtą laiką netrukus antrą kartą pasižymėjo ir Sadio Mane.

Trečią kartą iš eilės pralaimėjusi „Burnley“ ekipa svyruoja ties iškritimo iš „Premier“ lygos riba – šiuo metu ji užima septynioliktąją vietą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją