Antrajame šalies futbolo divizione „Championship“ besivaržančios „Aston Villa“ ir „Birmingham City“ susitiko pastarosios ekipos stadione, o 10-ąją minutę rungtynės turėjo būti sustabdytos.

Į aikštę mačo metu išbėgo „Birmingham City“ švarką apsirengęs sirgalius, kuris pribėgo prie nusisukusio „Aston Villa“ saugo Jacko Grealisho bei ranka stipriai smogė jam į galvą.

Netrukus įsibrovėlį sulaikę apsaugos darbuotojai išlydėjo jį iš aikštės, o savo poelgiu besidžiaugęs šeimininkų fanas siuntė savo bičiuliams tribūnose bučinius.

Vyras buvo išvarytas iš stadiono bei sulaikytas policijos pareigūnų.

„Aston Villa“ lyderis ir kapitonas J. Grealishas po smūgio kurį laiką sėdėjo ant žolės, tačiau vėliau galėjo tęsti savo pasirodymą rungtynėse.

Negana, to 67-ąją minutę jis pelnė vienintelį ir pergalingą susitikimo įvartį, kurio dėka svečiai šventė saldžią pergalę 1:0.

Principiniame miesto derbyje išpuolio taikiniu tapęs 23-ejų anglas yra vietinis „Aston Villa“ herojus, šio klubo akademijoje augęs nuo 6-erių.

J. Grealishas jau kurį laiką domina pajėgiausias „Premier“ lygos komandas.


Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (18)