Gausiai į koncertą susirinkusią publiką džiugino įspūdingos šviesos, puikus garsas bei ant scenos šėlstanti grupė. Besilinksminantys žiūrovai kartu su „Lemon Joy" lyderiu Igoriu Kofu dainavo kiekvieną dainą, platus koncerto repertuaras patenkino kiekvieno skonį, skelbiama pranešime spaudai.

Grupė sugrojo seniai girdėtus kūrinius, tokius kaip „Karolis" ar „Daktaras", kurie, kaip sakė Igoris Kofas, buvo surepetuoti dar trečiame mokyklos aukšte. Laukiantys hitų gerbėjai turėjo progą išgirsti „Be atšvaitų", „Willkommen", „Ylang Ylang", „Ne apie mus (Koks pašėlęs tempas)", „Kažkada" ar „Pamiršk mane".

Didelio publikos palaikymo sulaukusią dainą „Mylėt tave taip beprotiška ir keista" ką tik praūžusios moters dienos proga Igoris Kofas dedikavo visoms į koncertą atvykusioms moterims bei merginoms. Džiaugėsi visi – ir moterys, ir jų antrosios pusės, palaimingai dainavusios šią dainą savo mylimosioms.

Antram bisui užlipę muzikantai savo pasirodymą baigė grupę išgarsinusiu hitu „Glostyk", kurio prieš šį turą nebuvo groję daugiau nei dvidešimt metų. Gerbėjai grupei atsidėkojo griausmingais plojimais bei garsiai skanduojamu „ačiū!", o Igoris Kofas į publiką dar švystelėjo specialiai šiam turui išleistą rinktinį grupės dainų albumą „S".

Tai – jau trečias gimtadienio turo koncertas. Prieš tai grupė pasirodė Alytuje ir Šiauliuose.
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)