Tarkime, dabar mados olimpe karaliauja ryškiai geltona. Tik kad ir kaip žavėtumėtės šia spalva, matydamos, kaip puikiai ji tinka kitiems, deja, negalite būti tikra, kad ir pati ją prisijaukinsite.

Kaip šitai sužinoti? Štai kokį patarimą duoda patyrę stiliaus žinovai: testuoti tendenciją pradėkite nuo aksesuarų.

Taigi, užuot elgęsi beatodairiškai ir iškart šokę į skaisčiai geltonos spalvos kombinezoną, pirmiausia įsigykite kokią nors mažesnė tokios spalvos garderobo detalę – rankinę arba batus.

Aksesuarai nėra pernelyg įpareigojantys, tačiau suprasti, ar konkreti tendencija jums priimtina, tikrai padės. Tik įsitikinusi, kad geltona rankinė (arba batai) – tai daiktas, apie kurį svajojote, galite drąsiai dairytis ir geltono palto. Jei paaiškėja, kad yra kitaip, nuliūsti tikrai neverta – jūs bent pamėginote, be to, sutaupėte sumą, kurią būtų tekę pakloti už drabužį, su kuriuo būtumėte atrodžiusi it gigantiška kanarėlė.

Žinokite, kad su mada tikrai verta paeksperimentuoti, nežvelgiant į tai perdėm rimtai ir neišleidžiant kapitalo.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (14)