Neseniai abi kunigaikštienės kartu su sutuoktiniais princu Harry‘u ir princu Williamu dalyvavo priėmime Bakingamo rūmuose, kurį karalienė Elžbieta surengė Velso princo titulo suteikimo jos sūnui Charlesui 50-ųjų metinių proga, informuoja thesun.co.uk. Princai su žmonomis pirmą kartą po Kalėdų švenčių pasirodė kartu.

Karalienės surengtas priėmimas – puiki proga visai karališkajai šeimai pabūti kartu. Deja, Meghan akivaizdžiai šalinosi grupelės ir tai puikiai galima matyti nuotraukose.

Pirmieji ėjo karalienė Elžbieta su princu Charlesu, už jų – Camilla, Kate ir Williamas, o Harry‘is su Meghan laikėsi nuošaliau.

Kūno kalbos ekspertė Judi James teigė leidinio „Fabulous Digital“ korespondentui, kad nuotrauka nė iš tolo neprimena tokio lygio renginiams būdingo glaudaus sustojimo.

Ji aiškino: „Įprastai aukščiausiojo rango karališkosios šeimos nariai eina taip arti vieni kitų, kad jais didžiuotųsi karališkųjų oro pajėgų figūrinio skraidymo būrys „Red Arrows“. Bet žiūrint (į šią nuotrauką) atrodo, kad vienas iš svarbiausių asmenų stovi atokiau, nepasiekiamas radaro.

Karalienė, Charlesas, Camilla, Kate ir Williamas stovi arti vieni kitų, o Meghan stovi atokiau, už jų, mandagiai šypsosi į juos žiūrėdama, bet atrodo kiek izoliuota.

Tuo metu ji – tai neįprasta – stovi net nuo Harry‘o toliau, tarsi būtų vikriai įsmukusi į kambarį, o paskui nusprendusi laikytis atokiau. Harry‘o veido išraiška pati griežčiausia, tarsi jis būtų įėjęs ir pamatęs visus.“

O Kembridžo kunigaikštienės kūno kalba kitokia nei svainės.

Ekspertė tęsia: „Kate stebi karalienės kūno kalbą. <...> Megan atrodo nusiteikusi draugiškai, tik atrodo šiek tiek susidrovėjusi. Tikėkimės, kad Harry‘ui įėjus, pora paėjo į priekį ir prisijungė prie šeimos grupės.“

Pasak J. James, šventėje karališkosios šeimos asmenų kūno kalba skyrėsi nuo tos, kuri matėsi per Kalėdas. Ekspertė aiškino: „Kai pastarąjį kartą matėme Kembridžo ir Sasekso kunigaikštienes per Kalėdas, jų abiejų kūno kalba neigė gandus, kad Kate ir Meghan nesutaria. (Kate ir Meghan) demonstravo draugystę, Kate netgi atsitraukė nuo Williamo, kad stovėtų arčiau Meghan, jos empatiškai paliesdavo viena kitą, šypsojosi – tik visa tai atrodė perdėta ir piršosi mintis, kad jos stengiasi mandagiai elgtis tik prieš kameras.“

Šiame priėmime Bakingamo rūmuose kunigaikštienės pasirodė kartu pirmą kartą po Kalėdų, kai pirmą jų dieną lankėsi bažnyčioje.

Priėmime Velso princo titulo suteikimo Charlesui 50-ųjų metinių proga dalyvavo ir Britanijos ministrė pirmininkė Theresa May.

Karalienė ir premjerė vilkėjo beveik identiškos spalvos drabužius – viena violetinį švarką, kita – tokios spalvos kostiumėlį. Premjerė mandagiai pritūpė, sveikindamasi su monarche.

Renginyje grojo Velso muzikos grupė „Stereophonics“, kurią karjeros pradžioje rėmė princo fondas, taip pat dalyvavo serialo „Sostų karai“ žvaigždė Owenas Teale‘as.

Velso princu Charlesas tapo, kai jam buvo devyneri metai, 1958 m. liepos 26 d. Karalienė oficialiai suteikė jam šį titulą 1969 m. liepos 1 d. Kernarvono pilyje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (79)