2017 m. sausį Donaldas Trumpas buvo inauguruotas JAV prezidentu, o jo žmona Melania Trump tapo pirmąja šalies dama.

M. Trump pasakojo: „Kasdien turiu daug užduočių. Keliuosi labai anksti, išruošiu sūnų į mokyklą ir pradedu dirbti. Rytiniame (rūmų) sparne, turiu 12 žmonių komandą. Mes įtemptai dirbame. Dar yra 100 žmonių, prižiūrinčių rezidenciją ir glaudžiai bendradarbiaujančių su Baltųjų rūmų istorine asociacija – jie užtikrina, kad Baltieji rūmai gražiai atrodytų."

Jau seniai ne paslaptis, jog prezidento ir jo šeimos patogumais rūpinasi daugybė kambarinių, aptarnaujančio personalo ir administracijos darbuotojų. Jų užduotis – daryti viską, kad darbas Baltuosiuose rūmuose vyktų sklandžiai ir pirmoji šalies pora bei jų vaikai jaustųsi čia kaip įmanoma geriau.

Daug kas stebėjosi, kad vyrui persikėlus į Baltuosius rūmus, jo žmona su sūnumi Barronu dar kelis mėnesius gyveno Trumpo dangoraižyje.

Į istorinę rezidenciją ji su sūnumi įsikraustė penkiais mėnesiais vėliau nei vyras – 2017-ųjų birželį.

Ericas Bollingas paklausė pirmosios Amerikos damos: „Ką gamintumėte sau ir prezidentui?" M. Trump atsakė: „Prisipažinsiu – dar negaminu. Visada turime nedidelių užkandžių. Galiu jų pasiūlyti mūsų sūnui, kai jis vėlai grįžta iš mokyklos."

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)