Renault Alaskan“ pikapas Europoje buvo pristatytas 2017 m. rugsėjo mėn. „Alaskan Ice Edition“ šou automobilis yra demonstruojamas Ženevoje norint parodyti naujus, aštresnius dizaino kampus. Čia sniego baltumo spalva puikiai kontrastuoja su juodais bei raudonais išorės dizaino elementais.

Po naujojo modelio bagažinės dangčiu rasite daugiau vietos ir krovinio gabenimo apsaugas. 18-os colių juodo aliuminio ratlankiai, sparnų apsaugos, mišraus mišinio padangos rodo, kad šis automobilis yra dar labiau pritaikytas skirtingiems poreikiams patenkinti.

Patogiame erdviame salone įmontuotos 5 oda aptrauktos sėdynės ir garso sistema, turinti 6 foninius stereo garsiakalbius su „Dôme Flax“ technologija. Parodomasis automobilis turi visas „Alaskan ICE Edition“ galimas parinktis ir priedus.

"Renault" pristato ledui sukurtą "Alaskan Ice Edition"

Erdvi naujojo modelio 2.5 kv. m bagažinė, kuri talpina iki 1 tonos svorio krovinį, 3,5 tonos vilkimo pajėgumas ir kitos bekelės vairavimo galimybės leidžia automobilį visiškai išnaudot tiek asmeninėms, tiek profesionalioms darbo reikmėms.

„Alaskan ICE Edition“ yra galingas, bet taip pat ir taupus – 2,3 litro dCi „Renault“ variklis galimas vienos (160 AG) arba dviejų turbinų (190 AG) modifikacijose. Šiame rinkos segmente tai mažiausias degalų sąnaudas turintis variklis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)