Gamykla Vilijampolėje pastatyta 1869 metais, bendras patalpų plotas – 3186 kv. metrų. Nuošalioje vietoje stovintis 4 aukštų pastate šiuo metu gaminamas rūginį salyklą skirtą duonos kepimui. Kadangi planuojama perkelti gamybą į kitą vietą, nuspręsta šį pastatą parduoti. Savininkai tikisi, kad naujieji pastato šeimininkai supras jo istorinę vertę.

„Viskas priklauso nuo pirkėjo, pastatas gerai išlaikytas, autentiškas, dėl to galima jame realizuoti įvairius projektus bei naudoti įvairiomis paskirtimis“, – raštu atsiųstame komentare cituojami savininkų atstovai.

Šalia Radvilų dvaro gatvėje esančio pastato yra aptverta 62 arų teritorija. Viduje įrengtos visos būtinos komunikacijos, yra poilsio zonos ir biurai. Taip pat viduje galima aptikti arkinius rūsius bei grūdų sandėliavimui skirtus bunkerius.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (28)