Prodiuseris rašė, jog balandžio 5 – ąją dieną, 10:11 val. Vilniaus Santaros klinikose jam gimė dar vienas sūnus.

Anot K. Krivicko, nors buvo nemažai nerimo ir rūpesčių, viskas įvyko laiku ir sėkmingai, o dabar mama su mažyliu jaučiasi puikiai.

„Sūnus gimė didelis, stiprus ir sveikas! Svoris – 3990 gramų, ūgis – 55 cm. Esame laimingi. Galite sveikinti!“, – džiaugėsi žinomas prodiuseris.

Tris mergaites ir berniuką jau auginusi Jurgita Krivicienė anksčiau yra sakiusi, kad nuo paauglystės svajojo apie didelę šeimą, tačiau neturėjo vizijos, kokia ji bus.

„Kai pradėjau lauktis Atėnės, supratau, kad tai nėra taip paprasta: suplanavai ir susilaukei vaiko. Gal kartais taip ir būna, bet žinau daug pavyzdžių, kad dažniausiai tai yra sudėtinga. Tam reikia ne tik vyro ir moters – ir aukštesniųjų jėgų įsikiškimo. Visi mūsų vaikai buvo labai laukti ir planuoti", – žurnalui „Stilius" dar prieš kurį laiką pasakojo Jurgita.

DELFI primena, jog šeima jau augina keturis vaikus: Atėnei jau 13-ka, Eladai – dešimt, Faustai – septyneri metai, o jaunėliui Augustui Kajui – dveji. Kristupas ir Jurgita susituokė 2003 metų gruodžio 26-ąją Maldyvuose.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (616)