Šiandien viena Vokietijos čempionato lyderių Dortmundo „Borussia“ priims Londono „Tottenham Hotspur“ futbolininkus. Pirmąjį tarpusavio mačą 3:0 laimėjo Anglijos klubas.

„Borussia“ praėjusiame Vokietijos pirmenybių ture netikėtai 1:2 pralaimėjo „Augsburg“. Dabar Dortmundo ekipa kartu su Miuncheno „Bayern“ turi vienodą taškų skaičių ir dalijasi 1-2 vietas.

„Tottenham Hotspur“ savaitgalį Londono derbį su „Arsenal“ baigė 1:1 ir lieka trečiojoje pozicijoje.

Čempionų lygoje Madrido „Real“ savo aikštėje rungtyniaus su Amsterdamo „Ajax“. Olandijoje 2:1 triumfavo Ispanijos komanda.

„Real“ Ispanijoje neseniai 0:1 pralaimėjo „El Clasico“ mūšį „Barcelona“ futbolininkams ir rikiuojasi tik trečiojoje vietoje. „Real“ patyrė net tris nesėkmes per paskutinius penkis mačus įvairiose varžybose ir turi nemažai vidinių problemų.

Ispanijos žiniasklaidoje jau kurį laiką eskaluojama trintis ekipos rūbinėje – su komandos draugais bendros kalbos niekaip rasti nepavyksta Garethui Bale'ui, stringančiam ir ant žaliosios vejos. Vis daugiau kritikos sulaukia ir treneris Santiago Solari, kurio auklėtiniai šį sezoną Ispanijos čempionate jaučia didžiulį įvarčių badą. Per 26 rungtynes už pirmaujančią „Barceloną“ Madrido futbolininkai yra įmušę net 23 įvarčiais mažiau.

Savo ruožtu „Ajax“ Nyderlanduose žengia antras po Eindhoveno PSV komandos.

Rytoj „Porto“ savo žiūrovų akivaizdoje galynėsis su „Roma“. Šioje poroje laukiama didžiulės intrigos. Italijoje pergalę 2:1 šventė šios šalies ekipa. Portugalijos futbolininkams pakaktų laimėti 1:0, kad patektų į kitą etapą. „Roma“ savaitgalį skaudžiai 0:3 pralaimėjo derbį „Lazio“ klubui – Italijos čempionate nukrito į penktąją poziciją.

„Porto“ savo šalies pirmenybėse yra antras – dviem taškais atsilieka nuo Lisabonos „Benfica“.
Paryžiaus „Saint-Germain“ namie išbandys jėgas su „Manchester United“. Akivaizdūs favoritai žengti toliau yra aikštės šeimininkai. Jie Anglijoje „raudonuosius velnius“ palaužė 2:0.

„Manchester United“ Anglijos „Premier“ lygoje kovo 2 dieną 3:2 įveikė „Southampton“ ir išsaugojo ketvirtąją vietą. PSG tvirtai pirmauja Prancūzijos čempionate.

Kitos į Čempionų lygos aštuntfinalį prasibrovusios komandos žais kovo 12-13 dienomis.

Vaizdo transliacijų internetu platforma tvplaypremium.lt, „TVPlay Sports“, „TVPlay Sports+”, TV6 kanalai parodys visas ketverias šiandien ir rytoj vyksiančias rungtynes.

Tiesioginių transliacijų tvarkaraštis:

kovo 5 d.
21.50 val. „Borussia“ – „Tottenham Hotspur“ (tvplaypremium.lt, „TVPlay Sports“),
21.50 val. „Real“ – „Ajax“ (tvplaypremium.lt, „TVPlay Sports+“);

kovo 6 d.
21.50 val. „Porto“ – „Roma“ (tvplaypremium.lt, „TVPlay Sports“),
21.50 val. „Saint-Germain“ – „Manchester United“ (tvplaypremium.lt, „TVPlay Sports+“, TV6; tiesiogiai).

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)