„Pirmiausia, noriu pasidžiaugti trimis taškais ir geru sezono startu. Mes žinome, kad čia tik pradžia ir taškus skaičiuosime sezono pabaigoje, bet kuriuo atveju tai buvo tipinės pirmosios sezono rungtynės. Manau, kas šios rungtynės buvo įdomios žiūrovams, nes jose netrūko kovos ir emocijų, aišku dvi raudonos kortelės šios dvikovos nepapuošė. Labai gaila prarasti žaidėją bent jau ateinančioms rungtynėms, nes visi jie mums yra ypač svarbūs.

Šiame mače mes susikūrėme neblogų progų įvarčiui pasiekti, džiugu, kad bent vieną iš jų pavyko išnaudoti. Šiandien pamačiau, kad mano komanda tikrai turi potencialo. Žaidėjai ne visada viską atlieka tiksliai, bet visą kitą sugeba kompensuoti energija ir užsispyrimu. Aš labai džiaugiuosi šių rungtynių rezultatu ir tuo, kaip jį pavyko pasiekti“, - savo mintis apie mačą dalinosi J. Martinsas.

Sulaukęs klausimo apie žaidėjų kovingumą ir charakterį, J. Martinsas teigė, kad „Stumbro“ klube yra nustatytos tam tikros taisyklės ir žaidėjai jų laikosi.

„Daugelis „Stumbro“ komandos žaidėjų yra įpratę grumtis, nes mūsų klubas visada išsiskyrė kovotojų dvasia. Mes komandoje esame nustatę tam tikras taisykles ir apie tai daug kalbame su žaidėjais. Šiandien jie laikėsi tų taisyklių ir pademonstravo, kad turi charakterį, aš tuo esu labai patenkintas“, - kalbėjo „Stumbro“ strategas.

Taip pat portugalas pridūrė, kad po šių rungtynių „Stumbro“ futbolininkams reikės ilgesnio atsistatymo.

„Mes žinojome, kad mūsų laukia nelengvos rungtynės, nes neturėjome tinkamo pasiruošimo sezonui. Visgi net ir tos komandos, kurios pradeda ruoštis sezonui laiku, ne visada jam būna pasiruošusios šimtu procentu. Daugeliui komandų dažniausiai reikia laiko įsibėgėti, aišku mano žaidėjai po šių rungtynių jaus didesnį nuovargi, nei daugelis kitų klubų futbolininkų“, - užbaigė J. Martinsas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)