Šiandien nauju laiku rodomos TV3 gyvenimo būdo laidos „Raudonas kilimas“ žiūrovams ji sutiko atvirai papasakoti apie patirtus likimo išbandymus, populiarumo kainą, pramogų pasaulio spindesį ir skurdą bei po devyniais užraktais saugomą meilę vyrui verslininkui Viktorui Semenikui, rašoma spaudos pranešime.

Laidoje „Raudonas kilimas“ Skaistė atvirai papasakos tikrąją savo istoriją, kurioje – toli gražu ne viskas rožėmis klota.

„Tik baigusi mokyklą išvykau padirbėti į Ispaniją. Visko yra buvę – esu net plaudama indus valgiusi iš lėkštės picą, kurios žmonės paliko nesuvalgę... Neturėjau pinigų, norėjau valgyti, ką man reikėjo daryt? Aš ne iš tų žmonių, kur skambinčiau tėvams ir prašyčiau pinigų. Aš maniau, kad man reikia pačiai prasisukt“, - laidoje savo pasakojimą pradės Skaistė.

Kuomet grįžo į Lietuvą žinoma moteris ryžosi vienai didžiausių savo gyvenimo avantiūrų ir, paskatinta artimųjų, tapo realybės šou dalyve, vėliau – ir jo nugalėtoja.

„Vienu metu tikrai buvau viena populiariausių merginų Lietuvoj, o tai jaunam, kvailam žmogų pliusų neprideda. Jeigu esi truputėlį silpnesnis, gali lengvai nuklysti. Taip, aš sirgau ta žvaigždžių liga. Jos atsikratyti padėjo mama“ , - pasakos žinoma moteris.

O kaip gyvenimas klostėsi po projekto? „Iš pradžių aš labai gailėjausi, kad nuėjau į tą realybės šou, po jo buvo labai sunku. Daug kam atrodė, kad dėl konteksto, kuriame buvau – televizija, realybės šou, baras ir panašiai – esu nerimta, tad nuolat turėjau įrodinėti, kad yra priešingai“,- senus laikus prisimins Skaistė.

Po realybės šou moteris ilgai savęs ieškojo. Ilgiausiai trukęs profesinis etapas – darbas banke, tačiau jis moteriai neteikė jokio džiaugsmo. Paskatinta mylimo vyro ji ėmėsi tapybos. Vienas pirmųjų viešai pripažinti darbų – kartu su dizainere Diana Vapsve sukurti džemperiai su Skaistės tapytais darbais.

„Po to projekto irgi buvo sunku, nes tai buvo drabužių paroda – džemperius tai išpirko, o paveikslai liko... Tuomet atsisėdau vieną dieną ir liepiau sau galvoti kažką. Parašiau laišką į vieną virtualią galeriją, bet jie pasakė, kad aš esu neperspektyvi, kad mano paveikslų niekas nepirks. Nuo to karto aš sau pasakiau, kad aš nei vieno žmogaus nebeklausiu nuomonės. Man nesvarbu – kitam gražu, ar negražu. Aš žinau, kad man gražu, ir jeigu aš tą darbą myliu, jį pamils ir kiti“, - apie nelengvą kelio pradžią tapyboje atviraus Skaistė, kurios paveikslai šiandien populiarūs ne tik šalyje, bet ir gerokai už jos ribų.

Tačiau kiekviename gyvenimo išbandyme Skaistė turi stiprų ramstį – mylimą vyrą, itin retai viešumoje matomą verslininką Viktorą Semeniką. Kai jiedu susipažino, Skaistei buvo virš 30 metų, tad kalbėdama apie asmeninę laimę žavingoji tapytoja ragina ir kitas moteris savęs nenurašinėti anksčiau laiko – gyvenime viskas ateina savu laiku.

„Mūsų draugystė yra paremta tikrumu. Mes neturim paslapčių, man nereikia stengtis jam įtikti, o jam nereikia stengtis įtikti man. Mes esame savimi ir tai yra svarbiausia“, - auksinę tvirtų santykių taisyklę laidoje atskleis Skaistė.

Apie nelengvus Skaistės Semenikės gyvenimo išbandymus, tikrąją populiarumo kainą, žvaigždžių ligą bei galiausiai atrastą asmeninę laimę tik įkopus į ketvirtą dešimtį – jau šiandien, 17 val. gyvenimo būdo laidoje „Raudonas kilimas“, tik per TV3 televiziją.

Penktąjį sezoną skaičiuojanti gyvenimo būdo laida „Raudonas kilimas“ televizijos žiūrovus kviečia pro rakto skylutę žvilgtelėti į garsių televizijos, muzikos, kino, politikos, kultūros, sporto ir pramogų pasaulio atstovų gyvenimus. Vaidos Skaisgirės kuriamos ir vedamos laidos taikiklyje – išskirtinės, žinomos ir įdomios asmenybės, kurios savo gyvenimą nuo filmavimo kamerų saugo ir interviu į kairę ir į dešinę nedalija. Televizijos žiūrovų laukia daugybė atvirų, jautrių, netikėtų istorijų iš pirmų lūpų. „Raudonas kilimas“ – šeštadieniais, 17 val. per TV3!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)