Interviu su 21-erių gražuole buvo nufilmuotas antradienį. Tiesa, verta pasakyti, jog J. Woods puikiai pažįstama su Smithų šeima, aktoriaus Willo Smitho sūnus Jadenas ir supažindino J. Woods su K. Jenner, tad pokalbis, kaip kai kas pastebėjo, nebuvo labai objektyvus.

"Pažįstu Jordyn visą jos gyvenimą ir noriu, kad visi suprastų, jog ši tema labai jautri ir apie ją turi būti kalbama su užuojauta", - pokalbį pradėjo J. P. Smith.

"Yra šeima, kuri jaučiasi tavęs išduota. Noriu suteikti tau galimybę papasakoti savo tiesą, noriu, kad tai padarytum iš savo perspektyvos, nes tik šią įvykių pusę tu gali pakeisti", - tęsė laidos vedėja.

J. Woods papasakojo, kas vyko tą lemtingą vakarą: vasario 17 dieną ji ėjo vakarieniauti su bičiuliais, po to į barą, kur vyko vakarėlis.

"Aš užsiėmiau savo reikalais, šokau, gėriau. Tristanas taip pat buvo ten, puikiai leido laiką. Ir tai buvo viskas", - pasakojo J. Woods.

Jordyn Woods

Anot jos, po baro kompanija nusprendė eiti į kitą vakarėlį ir tik pakeliui mergina suprato, kad jis vyks krepšininko namuose.

"Pagalvojau, na, gerai. Tai bus saugi aplinka. Geriau jau būsiu tuose namuose, nei pas kokius nepažįstamus", - tęsė J. Woods.

Ir teigė, kad tai buvo pirmoji jos klaida: "Nemanau, kad man nederėjo ten būti. Tai buvo pirmas neteisingas žingsnis. Nemaniau, kad kažkam pasirodys blogai tai, kad lankausi jos vaiko tėvo namuose. Nemąsčiau apie tai. Turėjau po baro eiti namo, neturėjau būti tame vakarėlyje".

Didžiuliame name NBA žvaigždė bendravo su grupele žmonių.

"Niekada nesikoriau jam ant kaklo, nesusitikinėjau ir nebuvau pametusi galvos dėl jo. Tiesiog mes buvome visi kartu, su Tristanu nėjome į jo miegamąjį ar vonios kambarį. Buvome visą tą laiką matomi. Likome ten iki šeštos valandos ryto. Prieš porą dienų aš ir kitame vakarėlyje užsibuvau iki paryčių. Aplink visą tą laiką buvo kitų asmenų. Pamačiusi, kad jau kyla saulė, susiruošiau namo. Tuomet visiems pranešiau, kad išeinu, o T. Thompsonas pasiūlė pasilikti. Manęs laukė lauke mašina su vairuotoju. Tačiau šioje vietoje viskas komplikavosi", - pasakojo J. Woods.

Tuomet ji pasiliko. Teigė, kad nebuvo tiek apgirtusi, jog nieko neprisimintų, tačiau neneigė gėrusi alkoholį. Kai jau ketino išeiti, T. Thompsonas ją pabučiavo.

"Nebuvo nei aistros, nieko. Jis tiesiog mane pabučiavo. Tai buvo bučinys į lūpas, tačiau be liežuvio, be glamonių. Nekaltinu jo, nes pati leidausi bučiuojama. Kai aplink yra alkoholio, kartais žmonės priima neteisingus, kvailus sprendimus, jie būna pagaunami įvykio vietoje. Nežinojau, kaip jaustis. Todėl iškart išėjau. Buvau šoke. Norėjau apsimesti, kad nieko nenutiko", - sako K. Kardashian šeimos išardymu kaltinama jauna moteris.

Ji paneigė, kad tarp jų buvo seksas.

Khloe Kardashian, Tristan Thompson

"Niekada. Niekada net apie tai negalvojau, nesvarsčiau, niekada tai nenutiko ir niekada nenutiks. Štai, kodėl viską pasakoju atvirai. Galite tikrinti melo detektoriumi. Noriu, kad žmonės žinotų tiesą, ypač tie, kurie su šia situacija susiję", - pasakojo J. Woods.

Ji sako, jog kitą dieną tiek K. Kardashian, tiek K. Jenner ji pati papasakojo, jog buvo šiame vakarėlyje, tačiau nepasakojo, kas nutiko.

Nesakė ir apie bučinį.

"Buvau atvira, tačiau detalių nepasakojau. Žinojau, kuo tai gali baigtis, tad nenorėjau pilti daugiau žibalo į ugnį. Norėjau apsaugoti Khloe širdį. Ji to nenusipelnė. Aš nesu šeimų ardytoja, niekada nenorėjau nieko nuskriausti, ypač tų, kuriuos myliu. Kas turi gražią dukrelę. Niekada nevogčiau svetimo vyro. Labai įskaudinau žmones tiesiog nepasakydama visos tiesos. Žinau, kad nesu Khloe ir Tristano skyrybų priežastis. Ši situacija gal kiek apsunkino reikalus ir padidino įtampą, tačiau ne aš juos išskyriau", - tęsė J. Woods, kuri pabrėžė, kad nenori vaidinti aukos.

Jos teigimu, tiesos ji nesakė ne dėl to, kad turėjo kažkokių ketinimų, o tiesiog buvo išsigandusi.

Iškart po interviu socialiniuose tinkluose K. Kardashian paviešino žinutę, kurioje J. Woods išvadino melage.

Khloe Kardashian ir Tristanas Thompsonas

Pasak šaltinių, J. Woods su Kardashianų šeima yra pasirašiusi sutartį, kuri draudžia pasakoti apie žvaigždžių gyvenimą ir paslaptis.

"Ji negali kalbėti apie šią šeimą, tad neaišku, apie ką ji kalbės pokalbių laidoje. Ji gali atsiprašyti, tačiau atvirai tiesos tikrai nepasakos", - dar prieš laidą sakė People.com šaltinis.

Anot jo, Kardashianai Jordyn tikrai neatleis.

Tai ne pirmas kartas, kada 27-erių krepšininkas apkaltinamas neištikimybe. Praėjusį balandį, kai K. Kardashian laukėsi dukros True, spaudoje pasirodė nuotraukos ir vaizdo įrašai, kaip šis suartėja su kita moterimi. Tuomet K. Kardashian mylimajam atleido, tačiau nuo rudens jiedu drauge nebegyveno ir santykiai buvo įtempti.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)