Vėsiausia bus rytiniame šalies pakraštyje, šiauriniuose ir pietrytiniuose šalies regionuose bus tarp 7–9 laipsnių šalčio, centrinėje Lietuvoje, Žemaitijoje ir pietvakariuose bus apie 6 laipsnius, na o prie jūros spaus 2–4 laipsnių šaltukas.

Šeštadienio dieną debesys tankės, bet krituliai pasirodys tik vietomis. Didesnė jų tikimybė bus šiauriniuose šalies rajonuose. Vyraus nedidelis sniegas. Vakarų, pietvakarių vėjas vėl truputį sustiprės, jo greitis sieks 6–11 m/s. Temperatūra šią dieną pasiskirstys tarp 2 laipsnių šalčio ir 3 laipsnio šilumos. Vilniuje kritulių nenumatoma, retsykiais pro debesys pasirodys saulė. Temperatūra laikysis apie 0 laipsnių ,tad diena tikrai bus palanki apsilankyti Kaziuko mugėje.

Sekmadienio naktį nedideli krituliai iš šiaurinių šalies rajonų nesitrauks, vyraus sniegas, šlapdriba. Pūs apysmarkis pietvakarių vėjas. Naktis bus šiltesnė nei pastaroji naktis, atvės iki 0–5 laipsnių šalčio, vietomis vakariniame šalies pakraštyje bus apie 2 laipsnius šilumos.

Sekmadienio dieną krituliai išplis į daugelį šalies vietovių. Pirmoje dienos pusėje vyraus sniegas ir šlapdriba, bet jau įdienojus juos keis lietus. Temperatūra pasikirstys tarp 1–6 laipsnių šilumos.

Šaltinis
Temos
Lietuvos hidrometeorologijos tarnyba
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (63)