Automobilis sukurtas „Kia“ kompanijos Europos dizaino centre, kuris įsikūręs Vokietijoje, Frankfurto mieste. Šis automobilis įkūnija kompanijos automobilių kūrėjų viziją ir siekį judėti pirmyn elektrifikuotų automobilių link.

„Tokių automobilių dizainas kuriamas taip, kad priverstų žmonių širdis plakti smarkiau ir patrauktų dėmesį šiek tiek ilgesniam laikui – mes tikime, kad šis modelis padarys lygiai tokį patį įspūdį, nesvarbu, jis varomas elektra ar įprastais degalais“, – sako „Kia Motors Europe“ kompanijos viceprezidentas, atsakingas už automobilių dizainą, Gregory Guillaume.

„Kurdami šį elektromobilio koncepciją mes įsivaizdavome, kad jis ne tik patrauks lankytojų dėmesį dėl savo didelio nuvažiuojamo atstumo įkrautais akumuliatoriais ar didele variklių galia bei savo dinaminėmis savybėmis. Svarbiausia, kad jį pamačius žmonėms per kūną nueitų šiurpuliukai ir norėtųsi prie šio modelio užtrukti gerokai ilgiau“, – tikina G. Guillaume.

Anot kompanijos atstovo, naujas modelis parodys, kuria kryptimi „Kia“ rengiasi žengti kurdama būsimus elektra varomus modelius.

Naujojo „Kia“ konceptinio modelio pristatymas bus surengtas tarptautinėje Ženevos automobilių parodoje kovo 5 dieną.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)