Standartinėje „T-Cross“ komplektacijoje gausybė pagalbos vairuotojui sistemų, kurios iki šiol buvo montuojamos tik aukštesnės klasės automobiliuose. Jos ne tik sumažina susidūrimų riziką bei pagerina vairavimo komfortą, bet ir suteikia apsaugą keleiviams avarijos atveju.

Į standartinę komplektaciją įtraukta „Front Assist“ stebėjimo sistema, susieta su pėsčiųjų atpažinimo ir avarinio stabdymo mieste sistemomis, o stovint įkalnėje pajudėti lengviau su „Hill Start Assist“. Eismo juostų laikytis padeda „Lane Assist“, akląsias zonas stebinti sistema įspėja apie pavojų rikiuojantis, taip pat automobilyje įdiegta aktyvi keleivių saugos sistema. Pasirinktinai į „T-Cross“ galima įtraukti vairuotojo įspėjimo, adaptyvią greičio palaikymo ir pagalbinę automobilio statymo sistemas.

Automobilis papildomai komplektuojamas su „Keyless Acess“ berakčio atrakinimo ir užvedimo sistema, naujausiu „Active Info Display“ skaitmeniniu prietaisų skydeliu ir 8 colių lietimui jautriu sistemos ekranu.

Muzikos mėgėjams įdiegta „Beats“ garso sistema, kuri turi 300 W aštuonių kanalų stiprintuvą ir žemų dažnių garsiakalbį bagažinėje.

"Volkswagen" parduoda pirmuosius "T-Cross"

Naująjį „T-Cross“ bus galima rinktis su 1.0 TSI trijų cilindrų benzininiu varikliu su benzino dalelių filtru, kuris išvystys 70 kW/95 AG arba 85 kW/115 AG galią. Galingiausias komplektuojamas variklis – keturių cilindrų 1.5 TSI benzininis agregatas, turintis 110 kW/150 AG.
Gamoje yra ir dyzelinis 1.5 TDI keturių cilindrų 70 kW/96 AG galios variklis. Visi varikliai atitinka naujausią „Euro 6d-TEMP“ emisijų standartą.

„T-Cross“ taip pat įmontuotos slankiojančios galinės sėdynės, kurias galima atitraukti net 14 cm. Tai leidžia bagažinės talpą padidinti nuo 385 iki 455 litrų, o visiškai nulenkus galines sėdynes, erdvė kroviniams išauga iki 1281 litrų.

„T-Cross“ Lietuvoje kainuos nuo 15990 eurų, o modelis su DSG automatine pavarų dėže – nuo 18502 eurų. Pirmieji automobiliai pirkėjus pasieks šį pavasarį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (20)