Plastines operacijas itin mėgstantis 35 metų vyras naujausią penkias valandas trukusią plastinę operaciją pasidarė Irano sostinėje Teherane. Po operacijos darytas nuotraukas jis paskelbė socialiniame tinkle „Instagram“. Jose matyti sutinęs ir kraujosruvomis nusėtas veidas, kurio šonuose – kruvinos siūlės. Per operaciją jam buvo pašalinti 5 centimetrai odos ir ištraukta 200 odoje buvusių siūlų.

Anksčiau Rodrigo paskelbė nuotrauką, kurioje nufotografuotas randinis audinys, pašalintas iš jo veido. Jo teigimu, toks audinys susiformavo dėl polipropileno siūlų, kurie naudojami veidui patempti ir, esą, kolageno gamybai skatinti.

Veidas buvo taip smarkiai sutinęs, jog Rodrigo negalėjo visiškai užsimerkti. Nors nuotraukose viskas atrodo tikrai baisiai, vyras sakė, kad jam neskauda. Jis taip pat paskelbė ligoninėje iš karto po operacijos darytą vaizdo įrašą.

„Sveiki visi, ką tik pabudau ir jaučiuosi dar kiek apdujęs. Operacija pavyko, gydytojams pavyko sumažinti mano veidą. Dėl siūlų turėjau daug randinio audinio, oda buvo kieta. Dabar mano veidas atrodo mažesnis. Taip pat buvo atliktas lūpos pakėlimas“, – savo gerbėjams sakė R. Alvesas.

Kalbant apie nosį, jos rekonstrukcijai bus panaudota dalis Rodrigo šonkaulio.

„Tai padės pagerinti kvėpavimą. Mano nosis yra visiškai sukritusi, joje daug randinio audinio. Chirurgai turės viską pašalinti ir sutvarkyti mano kvėpavimą, suteikti mano nosiai formą. Operacijos tikslas yra sumažinti mano veidą ir padaryti jį išraiškingesnį, jaunesnį ir gaivesnį. Jaudinuosi, tačiau esu įsitikinęs, kad bent jau tai bus paskutinė mano nosies operacija. Tačiau negaliu pažadėt, kad tai apskritai bus mano paskutinė operacija!“ – sakė Rodrigo.

„Iki šiol man jau buvo atliktos 62 plastinės operacijos ir pašalinti keturi šonkauliai. Ir viskas kainavo 538 tūkst. svarų. Pridėjus naujas operacijas, jų skaičius bus 69 ir kainuos jos 600 tūkst. svarų“, – pažymėjo gyvasis Kenas, reikšdamas apgailestavimą, kad dėl operacijos jam teko stabdyti savo popmuzikos karjeros pradžią.

Rodrigo Alvesas

Vyras pasakojo, kad jo nosis šiuo metu neatlieka savo pagrindinės funkcijos, oro uostuose veido atpažinimo aparatai jo ima nebeatpažinti.

„Tai bus didžiausia operacija mano gyvenime! – prieš pirmąją operaciją sakė jis. – Vėliau tris dienas pailsėsiu ir tuomet man bus atlikta nosies operacija, panaudojant dalį mano šonkaulio. Galbūt man net reikės pasikeisti pasą, nes veido atpažinimo sistema oro uoste manęs nebeatpažins, kaip tai darydavo praeityje!“

Brazilijoje gimęs Rodrido vyko į Teheraną ir akių formos pakeitimo operacijai; norėjo, kad akys labiau primintų katės. Šios operacijos metu atliekami pjūviai už smilkinių ir tuomet raumenys yra šiek tiek patraukiami atgal.

Vyrui taip pat buvo atliktas skruostų patempimas, nusiurbti kaklo ir žandikaulio linijos riebalai, patempta vidurinė veido dalis. Rodrigo mano, kad Irano klinikos yra „geriausios veido ir nosies plastinėms operacijoms“.

„Aštuoni iš dešimties žmonių Irane yra pasidarę nosies operaciją, – teigė Rodrigo. – Žmonės čia labai gražūs ir tikrai didžiuojasi savo išvaizda ir meile plastinėms operacijoms.“

Vyras tikisi, kad tai bus paskutinė jo nosies plastinė operacija. „Tačiau nepažadu, kad tai iš viso bus paskutinė plastinė operacija“, – pridūrė jis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (156)