52-ejų metų aktoriaus kelio šlovę pradžia derėtų vadinti serialą „Beverly Hills, 90210“. Pastaruoju metu jis filmavosi „Netflix“ kanalu transliuojamame šou „Riverdale“. Jame L. Perry įkūnijo Fredo Andrewso personažą.

Remiantis amerikiečių žiniasklaidos pranešimais, į ligoninę aktorius buvo nugabentas iš savo namų Los Andželo Sherman Oaks rajone.

Los Andželo „Warner Bros“ filmavimo aikštelėje buvo filmuojami keli „Riverdale“ epizodai, kuriuose turėjo pasirodyti ir L. Perry kuriamas personažas.

Remiantis aktoriaus atstovo spaudai žodžiais, L. Perry šiuo metu yra stebimas ligoninėje. Jokios išsamesnės informacijos apie dabartinę aktoriaus būklę kol kas nepateikiama.

Tą pačią dieną buvo išplatintas pranešimas apie „Beverly Hills, 90210“ tęsinio kūrimą. Priminsime, kad paskutiniame praeito amžiaus dešimtmetyje demonstruotoje dramoje L. Perry suvaidino Dylaną McKay.

Nėra aišku, ar L. Perry būtų dalyvavęs kuriant naujas filmo serijas, tačiau kitados su juo dirbusios žvaigždės – Jasonas Priestley, Jennie Garth, Brianas Austinas Greenas, Tori Spelling ir Ianas Zieringas – yra pasirašiusios sutartį su naujai startuosiančio serialo kūrėjais.

Pastarasis paviešino žinutę, kviečiančią pasimelsti už aktoriaus sveikatą.

Stiprybės bičiuliui linkėjo ir kita aktorė:

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)