Nuo šiol vilniečiai mokytis vairavimo meno ir reikiamų įgūdžių galės gerokai didesnėse „Simuliatorių akademijos“ patalpose. Lenktynių simbolika papuoštos akademijos plotas išaugo iki 200 kvadratinių metrų.

Dalį patalpos užima keturi įgūdžių lavinimui skirti simuliatoriai. Dalis jų – itin modernūs, vairuojančio įspūdžius praturtinantys ir virtualios realybės elementais. Likusi dalis skirta stebintiems ir savo važiavimo laukiantiems smalsuoliams.

Tiesa, atidarymo šventėje „Simuliatorių akademijoje“ tilpo ir lenktynininko Tauro Tunylos bolidas, tapęs savotišku akademijos simboliu. Mat būtent čia, „Simuliatorių akademijoje“, jo lenktynių komanda praturtėjo dar dviem profesionaliais lenktynininkais, išrinktais iš dešimčių, panorusių pasivaržyti virtualių lenktynių čempionate „Neste Dream 2 Drive“.

Laurynas Černeckas, „Simuliatorių akademijos“ direktorius, akcentavo, kad naujos patalpos reiškia didelį žingsnį pirmyn populiarinant Lietuvoje e-sportą ir didinant gerbėjų ratą.

Šiuo metu „Simuliatorių akademijos“ padaliniai veikia visuose didžiausiuose Lietuvos miestuose – Vilniuje, Kaune ir Klaipėdoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją