Tą padarė vartininkai Lukas Paukštė ir Tomas Snapkauskas, gynėjai Aurimas Tručinskas, Klimas Gusočenko, Marius Činikas, Andrius Bartkus, Klaudijus Upstas, Jonas Latakas, Gustas Gumbravičius, Tomas Gvazdinskas, saugai Vytautas Lukšta, Vilius Armanavičius, latvis Nikita Juhnevičius, Titas Vitukynas, Justas Vainikaitis, Negerijos atstovas Akinjide Idowu, puolėjai Tadas Labukas, Darvydas Šernas, latvis Devidas Dubrecovas ir Martynas Velyvis.

„Tikėkimės, kad ilgą ir šlovingą istoriją turintis „Atlanto“ klubas pakils lyg feniksas iš pelenų ir klubas užmirš tas bėdas, kurios slėgė paskutiniu metu. Noriu, kad „Atlantas“ taptų skaidriu visos Klaipėdos bendruomenės klubu“, – pabrėžė „Atlanto“ klubo savininkas Vidas Adomaitis.

Žurnalistams pasiteiravus, kas be jo dar yra klubo savininkais, V. Adomaitis įvardijo dar du asmenis – tai yra jo sutuoktinė Odeta Adomaitienė ir brolis Darius Adomaitis.

„Tas dalininkų skaičius gali plėstis. Mes esame atviras klubas ir skatiname prisidėti prie Klaipėdos futbolo gaivinimo visus, kurie nori ir gali. Esame atviri bet kokiam bendradarbiavimui, komunikavimui. Norime, kad šis klubas eitų į priekį ir judėtų„, – akcentavo V. Adomaitis.

„Atlanto“ ekipos strategas latvis Viktoras Dobrecovas sakė, kad šiuo metu Klaipėdos komanda yra lyg jūroje nežinia kur esantys piratai.

„Dėkoju „Atlanto“ klubo savininkui Vidui, kuris man patikėjo valdyti šitą „Atlanto“ laivą. Aš galėčiau pasakyti, kad mes esame kaip tie piratai, kurie yra jūroje, bet nežinia kuria kryptimi plaukia. Tegul žaidėjai ruošiasi užgrobimui, gerąją to žodžio prasme. Jų tikslas – užgrobti tris taškus, tai yra iškovoti pergalę. Mes priešininkams esame nežinoma komanda, kas galbūt sąlyginai galbūt yra mūsų stiprybė. Tikimės, kad tai bus mūsų privalumas“, – sakė treneris.

Komandos pristatymo metu daug gražių ir padrąsinančių žodžių „Atlantui“ pasakė Klaipėdos apskrities ir miesto futbolo federacijos (KLFF) prezidentas Rimantas Žvingilas ir Klaipėdos valdžios atstovai – Klaipėdos miesto meras Vytautas Grubliauskas ir Klaipėdos miesto savivaldybės administracijos direktorius Saulius Budinas.

Jie teigė, kad tikisi, kad po truputį pavyks sugrąžinti Klaipėdos futbolo sirgalius į stadiono tribūnas ir „Atlantas“ vėl galės maudytis šlovės spinduliuose, kaip tai buvo prieš daugelį metų.

V. Adomaitis visų susirinkusių prašė kantrybės ir tikėjimo „Atlanto“ komanda.

„Labai nesmerkite mūsų, jei kas pradžioje ir nesiseks. Mes dirbame ir į priekį planuojame judėti žingsnelis po žingsnelio. Aš tikiu tai, ką darau ir tikiu, kad pavyks „Atlantą“ grąžinti į ankstesnes aukštumas. Jei tuo netikėčiau, nesiimčiau šių darbų„, – akcentavo Kaune gyvenantis advokatas V. Adomaitis. Jis anksčiau pats buvo profesionalus futbolininkas – atstovavo Marijampolės „Sūduvos“ komandai.