Jennifer Esposito, kurį laiką buvusi B. Cooperio žmona, socialiniuose tinkluose nepraleido progos pareikšti nuomonės apie įspūdingą B. Cooperio ir Lady Gagos dainos „Shallow“ iš jų filmo „Taip gimė žvaigždė“ („A Star Is Born“) atlikimą. Kai komikas Davidas Spade‘as suabejojo, kokie iš tiesų yra B. Cooperio ir Lady Gagos santykiai, ir pasiteiravo savo sekėjų „Instagram“: „Ar yra tikimybė, kad jiedu nesimyli“, J. Esposito į tai atsakė trumpu komentaru: „Cha“. Taigi, panašu, jog tarp B. Cooperio ir jos buvusios žmonos tvyro nesantaika.

Tačiau J. Esposito nenori, kad žmonės pernelyg gilintųsi į jos komentarą po D. Spade‘o įrašu „Instagram“. Pasak aktorės, ji tikrai nesiekė įgelti B. Cooperiui. Antradienį, vasario 26-ąją, ji „Twitter“ pasisakė apie savo komentarą: „Aš tokia pasimetusi. Vos išlipusi iš lėktuvo pamačiau, kad dėl mano komentaro „Cha“ po D. Spade‘o juokeliu visi tiesiog pašėlo. Ar žmonės išprotėjo? Taip išeina, jog kažką įžeidžiu, jei juokiuosi iš kažkieno kito pokšto? Prašau, keliaukite su visa savo beprotybe kažkur kitur“.

Jennifer Esposito

J. Esposito taip pat skyrė laiko ir atsakė į kelių „Twitter“ vartotojų pasisakymus. Į komentarą rašiusiam, kad viskas „dėl to, kaip buvo parašyta“, atrodo tarsi noras įgelti B. Cooperiui, J. Esposito atrašė: „Cha“. Sau apginti skirtame įraše ji rašė: „Įsivaizduokite, o jei būčiau pasakiusi „cha cha“. Visa tai taip kvaila“.

B. Cooperis ir J. Esposito susituokė 2006-ųjų gruodį. Tų pačių metų spalį jie buvo paskelbę apie savo sužadėtuves. Tačiau bendras dviejų garsenybių gyvenimas ilgai netruko. B. Cooperis ir J. Esposito išsiskyrė 2007-ųjų gegužę, prabėgus vos daugiau nei keturiems mėnesiams po to, kai ištarė lemtingąjį „taip“.

Po jų skyrybų J. Esposito apie buvusį vyrą neatsiliepė labai gražiai. Savo prisiminimų knygoje „Jennifer's Way“ „Blue Bloods“ žvaigždė atviravo apie savo santykius. „Vienatve alsuojančiame Los Andžele kasdien vis labiau ir labiau rodėsi neįmanoma surasti kažką, ką mylėčiau ir kas mylėtų mane. O tuomet sutikau vyriškį ir nuėjau su juo į pasimatymą“, – prisiminė J. Esposito.

Tačiau, kaip pranešama, jų santykiai labai greitai susidūrė su problemomis. „Jau pačioje pradžioje turėjau pastebėti nieko gero nežadančius ženklus, o jų, tiesą sakant, buvo tikra gausybė, tačiau viską ignoravau, nes, jei atvirai, nemaniau, kad iš šių santykių kažkas išeis. Jis buvo linksmas, protingas, pasitikintis savimi, arogantiškas ir tikras manipuliatorius. Jis man neatrodė itin patrauklus, tačiau supratau, kad galėčiau kurį laiką pasimėgauti jo humoro jausmu ir kvailystėmis“, – pasakojo J. Esposito.

Nors aktorė pripažino, kad drauge jiems buvo smagu, ji taip pat pažymėjo, jog B. Cooperis neva turi „bjauriąją, šaltąją pusę“. Ji pridūrė, jog jų santykiai galiausiai tapo orientuoti vien į B. Cooperį ir jo poreikius, o tuomet pora nutarė pasukti skirtingai keliais.

J. Esposito ir D. Spade‘o komentarais apie B. Cooperį ir Lady Gagą mirga antraštės, tačiau jie nėra vienintelės žvaigždės, nutarusios pasisakyti apie „Taip gimė žvaigždė“ aktorių pasirodymą. Buvusi „Spice Girls“ narė Melanie Brown (Mel B) taip pat išsakė savo nuomonę apie pasirodymą. Laidos „Good Morning Britain“ vedėjui Piersui Morganui ji sakė, kad stebėdama jautėsi „nepatogiai“ ir visą laiką galvojo apie ilgametę B. Cooperio merginą Iriną Shayk, su kuria aktorius augina dukterį.

„Man norėtųsi galvoti, kad visa tai tebuvo pasirodymo dalis, juk egzistuoja moterų elgesio normos, viliuosi, tai nebuvo.... Noriu tikėti, kad jie tiesiog norėjo profesionaliai pasirodyti“, – sakė Mel B, o P. Morganas pareiškė, kad pasirodymas „peržengė kai kurias ribas“.

O kaip dėl savo partnerio pasirodymo ant „Oskarų“ scenos jaučiasi pati I. Shayk? Viešai apie šią akimirką modelis nekalbėjo, tačiau „Oskarų“ teikimo ceremonijos metu ji atrodė esanti geros nuotaikos. I. Shayk buvo viena pirmųjų, atsistojusių, kad sveikinimais ir plojimais įvertintų B. Cooperio ir Lady Gagos pasirodymą. Tad galima spėti, jog jos santykiai su B. Cooperiu yra tvirti kaip niekados ir porai viskas gerai.

Be to, svarbu neužmiršti, kad B. Cooperis ir Lady Gaga yra profesionalūs aktoriai. Intymus „Shallow“ atlikimas neįrodo, jog tarp jų užsimezgė romantiški santykiai – tai veikiau jų talento patvirtinimas. Ne visuomet dalykai būna tokie kupini dramos, kaip rodoma filmuose.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)