Lolita yra visų mylima būtent dėl šių savybių. Ji nebijo parodyti savęs nepalankioje šviesoje, atvirai reiškia savo nuomonę, kalba apie tai, apie ką kitos žvaigždės linkusios nutylėti, rašoma starhit.ru.

Taip, mane kelis kartus matė girtą, – prisipažino dainininkė naujausiame interviu. – Prisimenu, išsiskyriau su vyriškiu – man tada atrodė, kad visas gyvenimas žlugo, todėl ieškojau paguodos alkoholyje. O dar esu lipusi į sceną būdama neblaivi. Manau, daug kam taip nutinka."

Pamačiusi save iš šalies tokios būklės, Lolita labai nusivylė. Dabar jai daug svarbiau sveikata, nei trumpas atsipalaidavimas.

„Daugiau niekada neužgeriu sielvarto, jį išjaučiu būdama blaivi", – prisipažino dainininkė.

O tada ji atskleidė dar vieną paslaptį.

Prisimindama praeitį, Lolita jaučiasi dėkinga už tai, kad jai neprireikė rimtos reabilitacijos. Į doros kelią atlikėją sugrąžino ne tik nerimas dėl sveikatos, bet ir knyga apie narkotikų žalą.

Tačiau ir šia žinia Lolitos išpažintis nesibaigė. Dainininkė papasakojo, kad jos dukra Eva gimė neišnešiota, svėrė vos 1200 g. Gydytojai įkalbinėjo Lolitą atsisakyti vaiko, bandė įtikinti, kad mergaitė vargu ar bus sveika. Tačiau nepaisydama gąsdinančių prognozių, Lolita savo vaiko neišdavė. „Eva buvo lauktas vaikas", – reziumuoja dainininkė.

Šiandien Lolita Miliavskaja retai matosi su dukra, nes mergaitė gyvena su močiute Ukrainoje, o dainininkė daug dirba Rusijoje.

Savo pasirodymus dainininkė vertina kritiškai ir neslepia, kad scenoje yra pasitaikę nesėkmių.

„Man jos įstrigo visam gyvenimui, – tęsia ji. – Pirmoji nesėkmė ištiko, kai mane į sceną išleido po Mireille Mathieu. Ji sudainavo taip, kad žiūrovai plojo atsistoję.

Po to išėjau aš – ir pasirodžiau siaubingai. Antrasis fiasko mane ištiko per koncertą Murmanske. Ten dainavo Valentina Tolkunova – tai buvo vienas iš paskutinių jos pasirodymų. Nereikėjo man po jos eiti į sceną..."

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (40)