„Copa del Rey“ pusfinalio atsakomosiose rungtynėse trečiadienį „Barcelona“ išvykoje 3:0 nugalėjo „Real“ futbolininkus ir triumfavo „El Clasico“ dvikovoje bendru rezultatu 4:1.

„Los Blancos“ atstovai po fiasko vėl sulaukė klausimų apie komandos galimybes išvykus Cristiano Ronaldo, į ką piktai sureagavo Casemiro. Brazilų saugas nebuvo nusiteikęs aptarinėti šiuo metu Turino „Juventus“ marškinėlius vilkinčios žvaigždės trūkumo.

„Negalime kalbėti apie žaidėjus, kurių čia nėra, – kalbėjo Casemiro. – Negalime kalbėti apie Cristiano, nes jis daugiau ne Madrido komandos dalis. Nepelnėme įvarčio, tačiau mūsų lyderiai daro viską gerai, ypač Karimas Benzema, žaidžiantis geriausią sezoną Madride“.

Jis nekaltino 18-mečio Viniciuso Jaunesniojo, pirmame kėlinyje turėjusio geriausius šansus nuginkluoti varžovų vartininką: „Taip kalbėti būtų negarbinga. Jis žaidė drąsiai ir brandžiai, jo žaidimo kokybė įspūdinga, turint galvoje amžių“.

Luka Modričius, Lionelis Messi

„Real“ strategas Santiago Solari gyrė savo auklėtinius už pastangas. „Kovojome garbingai, tačiau gaila, kad rezultatas toks nuviliantis. Gaila, kad nežaisime finale“, – kalbėjo jis.

Tuo tarpu net du įvarčius pelnęs Luisas Suarezas sakė, kad viskas vyko taip, kaip „Barcelona“ ir planavo: „Žinojome, kaip žaisti. Antrame kėlinyje darėme viską, kad pelnytume įvartį. Tokiose rungtynėse stengiamės iš pasitaikančių progų išpešti maksimumą.

Nusipelnėme žaisti finale. Gal kažkas ir kalba, kad Karaliaus taurė nėra tokia vertinga, tačiau mes stengiamės parodyti, kad taip tikrai nėra“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)