Televizijos laidoje pasiteiravus, ar šie moters pokyčiai nėra susiję su nauju vyru, ji tik nusijuokė: „žmonėms tai asocijuojasi su nauju vyru, bet iš tiesų Povilą ir keletą kitų draugų pažįstu keletą metų, bet kol svėriau 140 kg su trupučiu, niekam tai nerūpėjo“.

Tarp jų su vyru Vidu viskas yra gerai ir net prieš publikuodama atviras nuotraukas Povilo lovoje, ji paklausė vyro nuomonės ir leidimo. „Mafijos tėvu“ vadinamas V. Antonovas, anot jo žmonos, leido ne tik socialiniame tinkle išpublikuoti atvirą žmonos fotosesiją, bet ir itin palaiko jos sprendimą keistis.

„Mus sieja tik graži draugystė ir bendravimas, o dabar – ir nauji pomėgiai. Rima įkalbėjo ir mane sportuoti. Esame pažįstami daug metų, bet dabar galbūt artimiau bendraujame. Ji labai tobulina savo kūną ir anksčiau buvo savimi nepatenkinta. <...> Ji (Rima) turi labai daug valios. Man to trūksta“, – LNK eteryje apie pažintį su Rima prasitarė Povilas.

Povilas prisipažino pats pasiūlęs bičiulei pasidaryti fotosesiją, nes norėjo įamžinti jos pokyčius, tačiau nesitikėjo, kad fotosesijos diena ateis taip greitai. „Įdėjome į „Facebook“ ir sulaukėme daug gražių žinučių, palaikymo“, – rezultatu džiaugėsi vyras.

Kolekcionierius ir menininkas sakė, kad nors ir sulaukia komentarų dėl naujo romano su Rima, tėra jos bičiulis, o taip pat ne kartą bendravo ir su jos vyru Vidu. „Jis žmogus protingas ir supranta, kad mes esame tiesiog geri draugai. Ji yra šešių vaikų mama, todėl reikia turėti proto, kad elgtis neadekvačiai ir negražiai“.

Svėrusi 143 kg ir atsikračiusi bene pusės savo svorio Rima sako, kad tokiais pokyčiais nori įkvėpti ir kitas moteris bei tiki, jog tik žmogus yra savo kūno savininkas. „Mano tikslas – tvirtas ir sportiškas kūnas. Noriu tai įrodyti ir jau nueita pusė kelio.

Kiek pasakys treneris, tiek ir mesiu (svorio). Vakar jis sudarė mitybos planą ir jau klausiau, kokios galimybės gražiai ištreniruoti kūną ir sudalyvauti kūno rengybos veteranų varžybose. Tas fitneso modelis labai jau solidžiai nuskambėjo, bet man jau 40 metų ir norėčiau sudalyvauti tokiose varžybose“, – drąsiai sakė moteris.

Tačiau atvirai kalbėdama apie savo kelią svajonės link Rima sulaukia ir neigiamų komentarų. Ji sako, kad teigiamų ir neigiamų komentarų skaičius dabar išsilygino, o neigiamus ir smerkiančius pasisakymus iš savo asmeninės „Facebook“ paskyros ji tiesiog ištrina. Tiesa, labiausiai ją skaudina ne pašaipos, o žinutės, jog ji neva operavo skrandį, nes tai nėra tiesa.

Odos pertekliaus šalinimo operacijos laukianti R. Antonovienė sako, jog siekti tikslo yra pasiryžusi ir ilgus metus. Ir nors pirmojo trenerio prašė padėti sumažinti svorį, dabar jos tikslai kur kas drąsesni, o ir iki šiol kankinę stuburo skausmai dingo.

Visą laidą galima pamatyti čia.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (195)