„Visam kvartalui bus įrengtas geoterminis šildymas. Tai – brangi investicija, bet esame tikri, kad rinka ją įvertins. Turėti namus, už kurių šildymą sąskaitos bus minimalios – jaunų šeimų svajonė. Į šią auditoriją ir orientuojamės“, – teigia „Baltic Asset Management“ partneris ir projekto vadovas Ugnius Latvys. Pasak jo, atsižvelgiant į besikeičiančius būsto ieškančių žmonių poreikius, naujakuriams bus pasiūlyta rinktis iš būsto su daline, pilna daline apdaila arba visiškai įrengtų namų. Pasirinkusiems pastarąjį variantą, bus pateikti skirtingų stilių apdailos variantai.

„90 kv.m – optimalus gyvenamasis plotas šeimai. Ypatingą dėmesį skyrėme racionaliam jo suplanavimui ir išskirtinei fasadų architektūrai. Sukūrėme erdves, kuriose žmonės jausis laisvai ir patogiai“, – sako „Architekto“ kvartalą projektavusios įmonės „Archicom“ vadovas Donatas Černeckis. Anot jo, projektuojant naująjį modernų kvartalą didelis dėmesys buvo skiriamas ir kokybiškoms medžiagoms. Namų fasadams naudotos tokios ilgaamžės medžiagos kaip mediena ir natūralių atspalvių klinkerio plytos.

Kvartalo gatvė bus išasfaltuota ir prijungta prie miesto infrastruktūros. Vidiniame uždarame kieme bus įrengta 28 vietų automobilių stovėjimo aikštelė, vaikų žaidimo aikštelė, pastatyti sandėliukai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (15)