Rajono meras Saulius Grinkevičius ir savivaldybės administracijos direktorius Ovidijus Kačiulis tęsia derybas su greito maisto restoranų tinklo „Hesburger“ atstovais dėl šios maitinimo įstaigos įsikūrimo Kėdainiuose. Kovo pradžioje įvyks dar vienas darbinis susitikimas, kurio metu jau konkrečiai bus aptarti patalpų mieste ir darbo vietų klausimai.

Diskusijos ir susitikimai dėl šio Suomijos greito maisto restorano tinklo plėtros Kėdainiuose vyksta dar nuo praėjusių metų lapkričio mėnesio, kai šį klausimą rajono meras S. Grinkevičius bei savivaldybės administracijos direktorius O. Kačiulis aptarė kasmetiniame susitikime su Kauno pramonės ir prekybos amatų rūmų Kėdainių atstovybės vadovu Dainiumi Cibulskiu, krašto verslininkais, Kėdainių turizmo ir verslo informacijos centro direktore Daina Balasevičiene.

Šio tinklo restoranai veikia tik Lietuvos didžiuosiuose šalies miestuose ir keliuose mažesniuose rajonų centruose, kur dideli turistų srautai. Tad didelės tarptautinės verslo kompanijos žingsnis į Kėdainius padidintų mūsų verslo konkurencingumą ir miesto žinomumą užsienyje.