„Niekada net nebūčiau pasvajojęs, kad būsiu įrašytas į istoriją kaip atlikėjas, kuris atstovaus Lietuvai „Eurovizijos“ konkurse. Labai dėkoju žmonėms, kurie manimi tikėjo“, – savo spaudos konferenciją pradėjo superfinalo nugalėtojas.

Jurijus neslėpė nuostabos, tačiau kartu ir jautėsi užtikrintai. „Jau keliauju į „Eurovizijos“ sceną ir peržiūrėsime viską su visa komanda bei pasitelksime užsienio specialistų pagalbą“, – sakė atlikėjas.

Paklaustas, ar ir toliau išliks toks kuklus, jis sakė, kad jo susitelkimo niekas nepakeis, tačiau svarstė, jog galbūt ilgiau reikėjo išlikti šešėlyje. „Tačiau kai iš jo (šešėlio) išlindau, jau žinojau, ką darysiu kitaip. Kuklumo tikrai neprarasiu ir radikaliai nepasikeisiu per kelis mėnesius“, – nusijuokė dainininkas.

Ramūnas Zilnys jam uždavė ir gana provokuojantį klausimą apie merginų dėmesį. „Eurovizijos“ atrankos gražuoliu jau pramintas klaipėdietis tik kukliai padėkojo merginoms už žinutes ir skiriamą dėmesį. „Nesu pratęs prie tiek daug žinučių ir nemeluosiu, nes man tai nėra įprasta. Turbūt to dėmesio tik daugės“, – sakė jis.

Jurijus Veklenko

Nepaisant viso sumišimo, kurio jis buvo kupinas vos tik paskelbus komisijos bei žiūrovų balsus, J. Veklenko žinojo, kad ruošia būtent nugalėtojo dainą. „Viduje ruošiau nugalėtojo dainą ir garsiai to nesakiau net sau, bet žinojau, kad einu su tikslu pasirodyti, kiek įmanoma geriau“.

Dabar, kai pirmasis etapas jau įveiktas, jis planuoja daug kartų peržiūrėti savo pasirodymą ir jį tobulinti bei paruošti geriausią pasirodymą Izraelyje laukiančiai didžiosios „Eurovizijos“ scenai.

„Galbūt pasirodymas nėra tobulas, bet ėjau su tikslu ir peržiūrėjus visas detales. Dabar ruošiuosi Izraeliui', – sakė jis.

Pasveikinti sūnaus iš Klaipėdos atvyko ir Jurijaus mama Svetlana. Dar laukdama galimybės pamatyti laimėtoju tapusį sūnų ji nerimastingai lūkuriavo ir sakė, kad prie interviu nėra pratusi, todėl itin jaudinasi, nors mylimo sūnaus pergale tikėjo visada.

„Sveikinu, sūnau, ir džiaugiuosi tavo pergale. Tu savo pergale įrodei, kad nieko nėra neįmanomo. Kai būdamas dešimtokas sakei, kad dainuosi didelėje scenoje... tavo svajonė išsipildė. Džiaugiuosi, kad užauginau tokį sūnų ir labai tave myliu“, – sakė atlikėjo mama.

Visą informaciją apie superfinalą rasite ČIA.


Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2160)