Besibaigiant pirmam kėliniui ir šeimininkams pirmaujant 1:0 K. Mbappe po kampinio iš krašto kamuolį nukreipė į vartus ir ėmė džiaugtis įvarčiu.

Žvelgiant atakos pakartojimą, atrodė, kad 20-metis galva sugebėjo kamuolį nukreipti į vartų tinklą. Teisėjai taip pat jau buvo linkę užskaityti įvartį.

Tačiau pakeisti sprendimą privertė VAR sistema. Po konsultacijų su VAR technologija dirbusiu arbitru pagrindinis aikštės teisėjas įvarčio neįskaitė ir iš kišenės traukė geltoną kortelę.

Ji buvo skirta jaunąjai PSG žvaigždei, kuri visgi kamuolį į vartus nukreipė ranka.

Nepaisaint šio epizodo antrame kėlinyje puolėjas dukart pasižymėjo ir leido „Paris Saint Germain“ iškovoti užtikrintą pergalę – 3:0.


20-metis PSG snaiperis tapo jauniausiu lygos istorijoje žaidėju, pasiekusiu 50-ies įvarčių ribą, tiek įvarčių K. Mbappe pelnė per 88 „Ligue 1“ susitikimus.

Tvirtai čempionate pirmaujanti PSG savo sąskaitoje turi jau 68 taškus ir artimiausią varžovę – „Lille“ ekipą – lenkia 17 taškų. Be to, Paryžiaus klubas yra sužaidęs vieneriomis rungtynėmis mažiau.

„Ligue 1“ šeštadienio susitikimai:

„Paris Saint Germain“ 3 – 0 „Nimes“

40 min. [1:0] Christopher Nkunku
69 min. [2:0] Kylian Mbappe
89 min. [3:0] Kylian Mbappe

„Amiens“ 1 – 0 „Nice“

90 min. [1:0] Lucas Deaux

„Guingamp“ 1 – 0 „Angers“

11 min. [1:0] Sehrou Guirassy



Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)