Aktorius išgarsėjo ne tik vaidmeniu kultiniame amerikiečių seriale „Sopranai“, bet taip pat daugeliui jis yra žinomas iš režisieriaus Martino Scorseses filmo „Casino”.

Kaip Fox News sakė jo sūnus, Vinny Vella jau kelerius metus kovojo su vėžiu.

„Vinny mylėjo gyvenimą ir savo šeimą, todėl ši žinia visiems yra ypatingai skaudi. Jis buvo išskirtinis žmogus ir aktorius, kuris pasižymėjo sąžiningumu ir kantrumu“, – žiniasklaidai išplatintame pranešime sakė aktoriaus atstovas.

„Mano tėtis mirė apsuptas pačių mylimiausių žmonių – šeimos ir anūkų. Jis mirė savo namuose, naktį. Šalia jo buvo mano mama, aš ir anūkai. Ilsėkis ramybėje“, - rašė aktoriaus sūnus.

Vinny Vella ne tik suvaidino išskirtines roles žymiuose filmuose, serialuose, bet taip pat ir vedė televizijos laidas, tačiau labiausiai jį išgarsino Jimmy Petrille vaidmuo seriale „Sopranai“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją