Naujausiomis žiniomis, vos sužinojusi apie vėl pasikartojusią išdavystę, ji nedelsiant išsiskyrė su mylimuoju.

Labiausiai ją įskaudino faktas, jog T. Thompsono meiluže tapo geriausia K. Kardashian sesers Kylie Jenner draugė Jordyn Woods.

Jordyn Woods ir Kylie Jenner

Šis nemalonus įvykis, šaltinių teigimu, nutiko kitą dieną po to, kai K. Kardashian ir T. Thompsonas su vienerių savo dukra True išskrido į Los Andželą švęsti Valentino dienos. Vėliau vyko privatus vakarėlis, kur T. Thompsonas ir susitiko su J. Woods.

Įvykio liudininkai teigia, jog tame vakarėlyje susitikę Tristanas ir Jordyn atrodė dėl vienas kito tiesiog pametę galvas. Sužinojusi apie tai, K. Kardashian nieko nelaukdama nutraukė santykius su NBA žvaigžde.

Jordyn Woods

Tai jau ne pirmas kartas, kuomet krepšininkas buvo neištikimas K. Kardashian. Kai ši jau ruošėsi gimdyti jųdviejų dukrą, spaudoje pasirodė vaizdo įrašai, kaip T. Thompsonas laiką intymiai leidžia su merginų kompanija.

Tačiau, daugelio nuostabai, gimus dukrai K. Kardashian krepšininkui atleido ir iki šiol jie buvo kartu. Šaltinių teigimu, dabar T. Thompsonas atleidimo tikrai nebesulauks.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)