„Įsivaizduojame daugiau funkcijų atliekantį centrą su mados parduotuvėmis, verslo centrais, pramogų zona, bet kol kas nenoriu spekuliuoti ta tema (...). Galiu tik pasakyti, kad „Vingio" projektas ne stalčiuje, jis aktyviai peržiūrimas. (Statybos galėtų prasidėti – BNS) tada, kai nuspręsime, kad darome. Labai norėtųsi sprendimą priimti šį ketvirtį“, – interviu leidiniui sakė V. Labeckas.

Pasak jo, peržiūrimos galimybės išplėsti ir pirmąjį „Akropolį“ sostinėje. Kartu baigiamas ir projektas Rygoje.

„Šiuo metu baigiamas įgyvendinti Rygos „Akropolis“, laikas dairytis, kur galime plėstis toliau (...). „Akropolį“ Rygoje planuojame atidaryti šį pavasarį. Turime numatę preliminarią datą, bet kol kas jos neskelbiame, nes pastatas nepriduotas eksploatuoti“, – teigė V. Labeckas.

BNS primena, kad apie galimas naujo prekybos centro Vilniuje statybas „Akropolis group“ skelbė jau anksčiau. Taip pat buvo anonsuoti ir planai netoli Vingio parko, buvusios „Velgos“ gamyklos teritorijoje, statyti daugiabučių kvartalą.

„Akropolis group“ priklauso vienai didžiausių Lietuvoje verslo grupių „Vilniaus prekyba“.

Vilniuje „Akropolis“ veikia nuo 2002 metų, Klaipėdoje ir Šiauliuose jie atidaryti vėliau.

Šaltinis
Temos
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)