„Norėjome sukurti dainą, kuri atspindėtų šiuolaikinės muzikos kryptį, būtų patraukli ir tiems, kurie skaito tarp eilučių, ir tiems, kurie neieško gilesnės prasmės. Siekėme, kad ši daina būtų aktuali
ateityje, net pasikeitus muzikinei stilistikai ir madoms, kurių taip įnirtingai vaikomės. Kalbame apie amžinus dalykus, parodydami jų svarbą mums“, – pranešime spaudai pasakojo grupės „Saulės kliošas“ nariai.

„Laiko mašina“ – daina apie kelionę iš taško A į tašką B. Apmastymai apie laiką, mūsų vaidmenį jame, amžių, senėjimą, nesustabdomą gyvenimo tėkmę, jo prasmę ir viską apimančią meilę – pasakojo J.Starinskaitė.

Gimus naujam kūriniui, „Saulės kliošas“ svarstė, kaip turėtų atrodyti šios dainos vaizdo klipas.

„Režisierei Indrei Juškutei kilo idėja filmuoti klipą Cosmo kambaryje, kuriame aš kovoju su erdve ir laiku, siekdama savo tikslo – atrasti meilę“, – šypsosi J.Starinskaitė.

27-erių atlikėja kovoja su visata, kurios amžius, pagal didžiojo sprogimo teoriją, siekia virš 13 milijardų metų. Klipo žiūrovai patys galės nuspręsti, ar jai pavyko, ar ji tapo dar viena visatos dulkele, palikusia savo pedsaką laiko ir erdvės įraše.

Grupė artimiausiu metu žada nustebinti savo klausytojus dar vienu kūriniu ir vaizdo klipu naujai dainai „Tada Kada“.

„Esame kelyje į naują albumą, ruošiamės laimėti 1000 km. lenktynes, M.A.M.A. apdovanojimus ir „KlipVid“. Jei tik seniai mums užleis vietą“, – juokėsi L.Šarkinas

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)